Digidexo.com

Vektreduksjon ideer

Vektreduksjon ideer


Fedme faktorer i utviklingen av helsemessige forhold som diabetes, hjerneslag, hjertesykdom og kreft. Gradvise endringer innarbeidet i din livsstil kan glatte overgangen til et sunnere liv og hindre deg fra å utvikle langvarige helseproblemer. Finne familiemedlemmer eller venner til å støtte endringene i livsstil som du takle vekttap.

Sporing av hva du spiser

Hold en food journal dagbok for en uke uten å endre dine vaner. Record ernæringsmessige informasjon over alt du spiser, for eksempel kalorier, gram fett, karbohydrater og protein. Ifølge en 2008 studie publisert i "American Journal of Preventive Medicine," deltakere som spores hva de spiste nesten doblet sitt vekttap sammenlignet med deltakere som ikke gjorde. Du kan også spille inn på den daglige treningen i din journal. Fortsett å gjør notater i dagboken din som du gjør endringer i livsstil.

Diett endringer

Undersøke hva du vanligvis spiser i løpet av dagen. For optimal helse, bør du bestrebe seg på å spise frisk frukt og grønnsaker, hele korn og magre proteinkilder. Erstatt stekt mat med bakte alternativer. Bytt ut brus eller saft med vann. Unngå koffeinholdige drikker og alkohol. Hvis du spiser hermetikk, skyll den av først å redusere natriuminnholdet.

Trening

Innlemme 20 til 30 minutter med trening i det daglige liv. Når du kjører til jobb eller til butikken, til park på baksiden av parkeringsplassen gå mer. I stedet for å møte venner for kaffe, foreslår en rask spasertur i parken. Oppmuntre andre, inkludert dine barn eller ektefelle, til å bli din vekt-tap innsats og plukke en aktivitet som dere alle kan nyte. Rulleskøyter, sykkel-riding, svømming eller dans er eksempler på kardiovaskulær trening som du kan utføre med andre.

Styrketrening

Løfte vekter, utfører crunches og gjør knebøy er viktige styrke-øvelser som kan endre din figur. Bygge muskelmasse øker din base metabollic rate, noe som betyr at du vil forbrenne mer kalorier hver dag selv når du er i ro. Det kan også føre til en tonet legeme og økt styrke. Som du alder, muskelmasse minker, øker sannsynligheten for at du blir overvektig.

Problemer når Spise ute

Se etter restauranter som gir deg muligheten til å vise informasjon om ernæring gjennom pamfletter eller på Internett. Lag en liste over sunne alternativer som du kan spise på en bestemt restaurant. Du kan finne det mindre fristende å se på menyen når det kommer til bordet ditt. Hvis du ikke har tilgang til informasjon om ernæring, se på menyalternativer som er bakt eller har frisk frukt eller grønnsaker. Spør etter måltidet å bli servert på en mindre tallerken eller ber om at halvparten av maten bli plassert i en boks for carry-out.