Digidexo.com

Hvordan å miste 10 pounds trygt i én uke

Hvordan å miste 10 pounds trygt i én uke


Kanskje du har vært procrastinating med ditt nyttårsforsett, eller kanskje du ble litt skremt når du gikk på skalaen, og innså hvor mye vekt du har fått, men uansett du har besluttet å miste 10 pounds i en uke. Det er en høy orden, men det kan gjøres hvis du fokuserer, stå løpet ut, og følger en veldig streng diett. Det kan ikke være morsomt, men du kan lykkes.

Hvordan å miste 10 pounds trygt i én uke

•  Vei deg om morgenen. Selv trå på skalaen kan ikke være moro, vil det være når du når målet ditt. Trinn på skalaen og noter vekten. Du vil veie deg hver morgen for å bestemme utviklingen. Du er generelt letteste i morgen, fordi du ikke har spist for timer og kroppen din har brent kalorier når du sover.

Utfør en intens kardiovaskulær trening før du spiser. Dette vil få kroppen i en fettforbrennende modus. Fordi det er ingen mat i magen, vil du brenne fett straks. Å miste så mye vekt på en uke, er det viktig å gjøre øvelsen som får deg til å svette. Dette er fordi vann vekt vil mest sannsynlig være mye av vekten du taper på dette lynkurs. Løping på tredemølle, ved hjelp av en elliptisk trener, svømming og sykling intenst er gode ideer for treningen. Utfør denne cardio rutine for 45 til 60 minutter.

Spis en lav-kalori frokost. Fjern alle pasta, ris, brød, poteter, kjeks og andre bearbeidede karbohydrater fra kosten. Begrense fettinntaket ved å fjerne høy fett kjøtt som hamburger, bacon eller mørkt kjøtt kylling, og erstatte dem med magre proteiner som fiskefilet, kyllingbryst, ultra-magert kjøtt og egg hvit. Alle saft, må ikke-diett soda og alkohol fjernes også.

En ideell frokost for denne uken er seks eggehviter med en side av tomater. Frokost bør være i området på 300 kalorier.

Spis en matbit halvveis gjennom morgenen. Dette bør være ca 150 kalorier. Ideer inkluderer en liten håndfull nøtter, en frukt, eller dampede grønnsaker.

Utfør en lett vektløfting rutine. Å brenne nok kalorier for å miste 10 pounds i en uke, må du gjøre mye kardiovaskulær trening. Balansere cardio med litt vekttrening, som vil trene musklene. Dette vil hindre kroppen din fra å prøve å brenne muskel under cardio rutine. Rutinen bør omfatte overkroppen og inkluderer pushups eller benkpress, pull-ups eller lat pull-downs, flere hundre sit-ups, dumbbell curls og triceps extensions.

6. Spis lunsj. De samme typer matvarer beskrevet til frokost bør spises til lunsj. Ta i en liten mengde magre proteiner og så mange grønnsaker som du vil, så lenge de er rå. Du kan bruke sennep eller balsamicoeddik som dipping saus.

Spis et annet snack i midafternoon. Du ønsker å holde stoffskiftet i gang ved å mate kroppen din hele tiden. Selv om mengden mat er lite, vil kroppen din aldri føler at det er sultne fordi det alltid blir lei. Bestrebe seg på å spise fem-seks måltider i løpet av dagen for totalt 1500 kalorier.

Spis en lav-kalori middag tidlig på kvelden. Dine måltider bør være ferdig innen 19:00 senest. Hvis du trenger å spise noe søtt, nå for lav-kalori frukt-flavored gelatin desserter eller frukt-flavored ICES, som har få kalorier.

Utfør en andre kardiovaskulær treningsøkt på 45 minutter til en time. Mellom å spise fem til seks ganger om dagen og trener tre ganger om dagen, vil kroppen din bli til en kalori-knaser maskin. Igjen, bør dette cardio gjøre deg svette. Velge en annen type cardio vil hjelpe deg å holde motivasjonen oppe.

Gå til badstuen eller dampbadet. Du kan miste fire eller fem pounds ved å gjøre cardio og deretter treffer dampbad. Bo i damprommet for ikke mer enn 20 minutter. Dette vil bidra til å utvise giftstoffer fra kroppen din.

Drikk minst 12 åtte unse glass vann i løpet av dagen. Du ønsker å holde kroppen din godt hydrert slik at det fortsetter å slippe ut vann i stedet for å holde på den.

Følg denne prosessen i syv dager før du har mistet 10 pounds.