Digidexo.com

Hvordan virker Få mer Sleep hjelpe deg å miste magen fett?

Hvordan virker Få mer Sleep hjelpe deg å miste magen fett?


Din trening rutine og kosthold er i sjakk, men den sta magen fett bare ikke vil rikke. Det kan virke som om du gjør alt riktig, men du kan være mangler en siste del av fett tap ligningen - søvn. Mens du kanskje ikke umiddelbart tenker slik, spiller søvn en stor rolle i hvor vellykket du er i å slå bule, og får mer av det kan føre til raskere fremgang.

Sult

Når du går glipp av søvn, spiser du mer. Hvis du føler deg sliten og biorhythms er ute av sync, du har høyere nivåer av hormonet ghrelin, skriver trener Jennifer Cohen of No Gym Required på "Forbes" magazine nettside. Økt produksjon ghrelin gjør deg søthunger og junk mat, som ikke er bra for midjen.

Kortisol

Cortisol er et annet hormon, ofte kjent som stresshormon. Du trenger noen kortisol for å regulere stoffskiftet, blodtrykket og immunsystem, men for mye kan være skadelig. Når du mangler søvn, kroppen produserer mer kortisol enn når du er uthvilt. Kortisol kan direkte påvirke fett gevinst, spesielt rundt magen området, ifølge Christine Maglione-Garves og Dr. Len Kravitz ved University of New Mexico. Deep magefett har fire ganger mer kortisol reseptorer enn underhudsfett like under huden, noe som betyr at et høyt kortisolnivå kan gjøre deg få magefett.

Fat Loss g Vekttap

Kalorier er ikke den eneste viktige faktor i å miste mage fett. En studie publisert i en 2010-utgaven av "Annals of Internal Medicine" viser at søvnmangel påvirker mengden fett du mister. Deltakerne ble plassert på et begrenset kaloriinntak og lov enten syv og en halv eller åtte og en halv time med søvn. Vekttap var lik for begge gruppene, men gruppen sover mer hadde en mye høyere prosentandel av fett tap, mens søvnmangel gruppen mistet mer fettfri masse. Hvis du ønsker å miste fett og bevare muskel, sove mer er svaret.

Betraktninger

Mens du får mer søvn vil sannsynligvis ikke har mye av en direkte innvirkning på magen fett spesielt, bar kortisol tilkobling, sove mer kan hjelpe deg å miste mer fett både direkte og indirekte. Å få noen ekstra timer i sengen hver uke kan også gi deg mer energi, noe som resulterer i høyere motivasjon nivåer og en økt entusiasme for trening, betyr at du vil jobbe hardere i gym og brenne flere kalorier.