Digidexo.com

Hvordan å bryte den dårlige vanen med Late Night Binging

Hvordan å bryte den dårlige vanen med Late Night Binging


Uansett hvor streng diett i løpet av dagen, sent på kvelden binging på usunn mat er en dårlig vane som vil holde pounds pakket på. I tillegg kan midnatt snacking intensivere forhåndseksisterende halsbrann forhold og kan resultere i acid reflux. Både kortsiktig og langsiktig handlingsplan for å stoppe overskytende kaloriinntak og for å løse de underliggende problemene som sender deg til kjøleskap i midten av natten.

Hvordan å bryte den dårlige vanen med Late Night Binging

Opprett en før-bed ritual for å avverge kjedsomhet og fremme en følelse av velvære. Ta et bad, be eller meditere, ta opp på e-post eller lese en bok i minst en time før det er på tide å krype til køys. Drikk minst to 8-unse glass vann i løpet av denne tiden til å gi deg en følelse av fylde.

skive opp noen epler. Plasser en liten del av pretzels i en plast baggie. Sett disse i en "easy grip" plassering i kjøleskapet ditt. Legg alle unhealthful spiser på baksiden av kjøleskapet, hvor de er vanskelig å nå og ut av syne. Spis sunne godbiter hvis du våkner opp ute en matbit midt på natten, for å unngå pakking på kaloriene.

•  Øk mengden av tiden du bruker på å sove hver kveld. En studie utført ved University of Chicago fant at søvnmangel reduserte nivåer av hormonet leptin, som skaper en følelse av fylde, og økte nivåer av ghrelin, noe som skaper en følelse av sult. Utvikle en positiv vane å få minst åtte timers søvn hver natt.

Bli med på en binge eating støttegruppe hvis problemet vedvarer. Del dine fiaskoer og suksesser med andre, og få forståelse for at du ikke er alene i din kamp. Gå til legen din for å fastslå om biologiske faktorer kan være medvirkende til binge spisevaner. Ta foreskrevet medisiner for å behandle problemer med hypothalamus, hjernen sentrum som styrer appetitten, eller å bekjempe lave nivåer av serotonin, som forårsaker depresjon og en tilbøyelighet til å gå på emosjonelle mat binges.

Hint

  • Si din ektefelle, en betrodd familiemedlem eller en nær venn om ditt engasjement for å stoppe overspising. De kan gi støtte og ansvarlighet som vil være uvurderlig.
  • Ikke skjelle deg selv for en binge eating episode. Dette vil ikke hjelpe situasjonen; det vil bare forverre det, og føre til mer binging. Vær tålmodig med deg selv; du gjør fremgang.