Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Belly Fat - mat som gjør deg å miste vekt

Hvordan bli kvitt Belly Fat - mat som gjør deg å miste vekt


Selv om menn og kvinner vanligvis få fett i ulike områder, ett felles sted som den pounds haug på er magen. Bli kvitt magefett er ikke vanskelig hvis du innlemme følgende matvarer i din daglige diett. Du trenger ikke å gå på en sult diett for å smelte magefett, det er veldig lett å miste vekt trygt. Faktisk, hvis du spise mer av disse matvarene du kanskje ikke engang vet at du er slanking, men som ukene og månedene passerer du bør ha en flatere mage.

Hvordan bli kvitt Belly Fat - mat som gjør deg å miste vekt

•  Kok opp en gryte med bønner i helgen og legge dem til dine måltider i løpet av uken. Enten du velger svarte bønner, Pintos, bønner eller annen type, de er lastet med fiber og protein som kan hjelpe deg å forbrenne magefett. Tilsett kokte bønner til salater, buljong-baserte supper, chili, eller lage en sunn bønne dukkert og har det med bakte tortilla chips eller rå grønnsaker.

Spis egg fritt siden de er lastet med protein, B-12 og aminosyrer. De er også fylling, billig og allsidig. Rykke dem med dine favoritt grønnsaker og topp med fettfattig ost, kok dem og skjær en over en salat, pochere et egg eller to og ha med hele hvete toast. Egg kan hjelpe deg å bli kvitt nedre mage fett, men hvis du er bekymret for kaloriene erstatte to egg hvite for hver hele egg.

Hell deg en skål med fullkorn frokostblanding om morgenen og topp med lettmelk eller soyamelk for å hjelpe vekttap innsats. Nyt stål kuttet havre toppet med bær og din favoritt yoghurt, eller lage dine smørbrød med 100% fullkorn brød og erstatning brun ris for hvit ris. Du vil føle deg mett lenger, vil øke fiber inntaket og miste magefett.

Velg magert storfekjøtt, kalkun og kyllingbryst. Lastet med B-vitaminer, jern og aminosyrer, kan disse kjøtt sparke stoffskiftet opp et par hakk, og har du brenne flere kalorier. Ved å legge protein til hvert av dine måltider vil du balansere blodsukkeret og du skal føle deg mett lenger.

Hint

  • Du kan ikke og bør ikke leve på disse fire matvarer alene, så sørg for å legge rikelig med frisk frukt og grønnsaker til måltidene.
  • Spis til du føler deg tilfreds, men ikke altfor full eller fylt.
  • Pass på å sjekke med legen din før du starter noen diett, spesielt hvis du har eksisterende helseproblemer eller er på noen medisiner.