Digidexo.com

Hvordan bruke rismelk for Weight Loss

Hvordan bruke rismelk for Weight Loss


Rice melk er laget av brun ris stivelse og brun ris sirup. Den inneholder ikke de animalske produkter som kumelk gjør, og er et populært valg for de som bor et laktosefrie eller veganer livsstil. Rice melk er lav i fett og kalorier, og ifølge Daily Mail, har 5,6 g fett og 278 kalorier i en halvliter, i forhold til 22g fett og 370 kalorier i en lik mengde av hele kumelk. En reduksjon i kalorier som er nødvendig for å legge til rette for vekttap, og en enkel måte å redusere mengden av fett og kalorier du inntak per dag er å erstatte ris melk for hel kumelk.

Hvordan bruke rismelk for Weight Loss

Velg en ikke-flavored ris melk til å begynne å innlemme i kostholdet ditt. Unngå smaks versjoner, for eksempel vanilje, da disse har en tendens til å ha tilsatt søtningsmidler. Sats på versjoner beriket med kalsium og vitamin D og A.

Sett helmelk du vanligvis bruker i oppskrifter og drikke med en lik mengde ris melk. Bruk for eksempel ris melk i morgenkaffen eller frokostblanding.

Konsumere ris melk som drikke i tillegg. Bruk den til å erstatte glass med kumelk, brus og juice for å ytterligere redusere mengden av kalorier og fett du forbruker løpet av dagen.

•  Vurder ris melkebaserte desserter. Rice melk iskrem er tilgjengelig i mange butikker, og du kan også bruke ris melk i stedet for hel kumelk i mange dessert oppskrifter å bake en godbit som er lavere i kalorier og fett.

Hint

  • Kutte ut 500 kalorier per dag, eller mindre enn to glass hele kumelk, kan føre til tap av ett pund i uken. Vurdere å erstatte en annen høy-kalori elementet du spiser ofte med noe sunnere å videre egge vekttap.