Digidexo.com

Lettelse for menstruasjonssmerter

Selv om menstruasjonssmerter er ikke noe som hver kvinne lider, de som ofte finner seg ikke i stand til å drive på med normale daglige aktiviteter. Smerten fra menstruasjonen kan variere fra liten til ødeleggende, så det er viktig å finne lindring. Heldigvis er det flere måter å gå om å finne lindring for menstruasjonssmerter. Hver kvinnens kropp er forskjellig og vil reagere forskjellig på forskjellige behandlinger.

Påfør et varmeelement

Varmeplatene er beryktet for å bidra til å lindre alle typer smerter, og menstruasjonssmerter er ikke annerledes. Hvis du ikke har en varmepute, bruke en våt klut varmet i mikrobølgeovn til buken. Dette kan bidra til å lindre noen av oppblåsthet og smerter som går sammen med menstruasjonen.

OTC medisiner

Over-the-counter medisiner ofte gjøre underverker for menstruasjonssmerter. Ibuprofen (for eksempel Advil) er stor for menstruasjonssmerter, fordi det lindrer inflammasjon, og inflammasjon er en av faktorene som kan føre til smerter i livmoren under menstruasjon. Naproxen natrium (som Aleve) har også vist seg å være nyttig for menstruasjonssmerter.

Spise og spise riktig

Når magen er tom, er kroppen i stand til å vie energi til kramper. Snack i løpet av dagen for å holde magen din fra å bli tom. Matvarer som inneholder mye sink er stor for å lindre menstruasjonssmerter. Ingefær og ananas juice har også vist seg å blokkere skadelige enzymer som forårsaker kramper, og bidra til å slappe spente livmor muskler. Koffein, melk og sukker kan gjøre kramper verre.

Trening

Lav-effekt trening kan bidra til å lindre smerte. Svømming, sykling eller lett turgåing er gode måter å brenne noen kalorier og bidra til å lette menstruasjonssmerter i tillegg.