Digidexo.com

Dust Mite Klassifikasjoner

Mange typer midd, inkludert støvmidd, føre til bekymring for folk flest. Alle typer midd er faktisk edderkoppdyr, og de er edderkopp-lignende. Midd har åtte ben, og er mikroskopisk i størrelse. De fleste midd er en grå-svart farge, men noen er rød, brun, og selv grønt. Midd virkelig nyte fuktige forhold, og de formere seg raskt, noe som er en største bekymringen for de fleste. Også visse midd, som for eksempel støvmidd, forårsake betydelige allergier og kan føre til astmaanfall.

Clover Mite

Clover midd er ikke skadelig for mennesker på noen måte, selv om de kan være ganske irriterende. De går inn boliger og bygninger i løpet av høsten måneder fordi vegetasjonen de beiter på blir knappe. Personer som har stueplanter er mer utsatt for kløver midd. Midd er røde, grønne og brune, og de har lange forbena. Den kvinnelige midd trenger ikke den mannlige å klekkes eggene. Disse midd forlate lyse røde flekker når tråkket på, og de liker å gjemme seg i gardiner og tepper.

Husstøvmidd

To typer støvmidd lever i USA: den amerikanske støv midd og den europeiske støvmidd. Det er liten forskjell mellom de to. De er et vanlig allergen for mennesker når deres avføring blir luftbårne. Disse midd lever ikke på mennesker, men på dander og flak av død hud fra mennesker og dyr. Støvmidd er funnet i madrasser, tepper, gardiner, møbler og utstoppede dyr. Hunnene legger opptil 200 egg hver måned.

Kløe Midd

Kløe midd kan ikke ses med det blotte øye, kan heller ikke folk føler når de har blitt bitt. Midd, derimot, forårsaker et utslett å vises på huden. Annet enn å være irriterende, biter av kløe midd er ikke skadelig. Denne type midd er funnet i låver og andre utenfor steder med halm, høy, og andre typer gress. Dette midd lever ikke på mennesker, og ikke går inn menneskelige hjem.

The Harvest Mite

Denne lille midd finnes hovedsakelig på de britiske øyer, men det kan finnes enkelte deler av USA. Larvene er den største bekymringen for mennesker fordi de lever av mennesker. De er små, men kan sees med det blotte øye. Deres farger er vanligvis hvit, rød eller oransje farge, og de kan bli sett krypende på huden. Når en avling mite har litt hud, henger det der ute i fire dager før den faller av. Resultatet er en ekkel rød Welt.