Digidexo.com

GNC Complete Body Cleansing Program Instruksjoner

The Complete Body Cleansing Program, en syv-dagers detox program solgt til GNC butikker, er en av de mest populære slanke og fastende produkter som er på markedet. Programmet omfatter en rekke forskjellige produkter som skal forbrukes i løpet av en uke. Gnc hevder at produktet er en effektiv detoxifier av lever, nyrer, tykktarm og mage. Programmet inneholder også flere separate kosttilskudd: fiber, avføringsmiddel, blodsirkulasjon formel, lever tonic, vanndrivende, enzym kompleks, "total cleanser," probiotiske og prebiotisk. Disse kosttilskudd er organisert i en morgenpakke, kveld pakke, fiber pakke og probiotiske pakke.

Morning Packet

GNC anbefaler at kosttilskudd i "AM Packet" tas umiddelbart etter å ha våknet opp. Kosttilskudd i dette settet inkluderer GNC fordøyelsesenzym blanding, total cleanser og en "gastro formelen" designet for å forbedre fordøyelsen. For best resultat, bør brukeren spise frokost innen en time etter at innholdet i morgen pakke. Dette sikrer at frokost mat er tilstrekkelig absorbert og fordøyd, med en minimal mengde ubehag, gass og oppblåsthet.

Fiber og prebiotisk Blend

The fiber og prebiotisk supplement i Komplett kroppen rensing program bør også tas i morgen. Fordi den inneholder psyllium husk og andre kilder til bulk fiber, kan denne pakken øke følelsen av fylde, og samtidig fremme rensing av tarmer. I tillegg, dette pulveret inneholder prebiotika, som forbedrer helsen til "vennlige" tarmbakterier. The fiber og prebiotisk blanding bør blandes med 4 til 6 oz. juice eller vann og tatt med frokost.

Evening Packet

Kvelden pakke i Complete Body Cleansing Program bør tas med middag eller en sen kveld snack. PM pakken inneholder de samme fordøyelsesenzymer som morgenen pakke, samt flere andre avgifte urter og kosttilskudd. Blodsirkulasjonen formel, nyre formel og lever formelen er alle komponenter i kveldens program. Den probiotiske supplement, som inneholder acidophilus og Bifidobacterium, bør også tas med et kveldsmåltid.