Digidexo.com

Cell Tech Vs. Nitro Tech

Cell Tech og Nitro Tech er proteintilskudd brukes av personer som ønsker å øke muskelmassen eller forbedre ytelsen. Både Cell Tech og Nitro Tech er laget av Muscletech, en merkevare av sports-orientert ernæring kosttilskudd markedsføres av Iovate Health Sciences Inc., et privat kanadisk selskap. Hvis du vurderer disse produktene, bør du vite hvordan de kan sammenlignes.

Nitro Tech

Nitro Tech lover forbrukerne økt proteinsyntese, insulinfølsomhet, økt styrke, akselerert muskel metabolisme, nitrogen oppbevaring og mer enn 8 kg. av muskel i to uker. Nitro Tech kosttilskudd er tilgjengelig som milkshakes, barer og flavored pulver: sjokolade, vanilje, jordbær og jordbær banan.

Cell Tech

Cell Tech, derimot, hevder å være verdens mektigste kreatin formel og sier brukerne vil få £ 7. i syv dager. Cell Tech tilbys bare som flavored pulver: frukt punsj, appelsin, drue og sitron-lime.

Ingredienser:. Kreatin v Whey

Cell Tech er sammensatt av nanoparticulated kreatin partikler som er utviklet biprodukter av kreatin. Kreatin er en nitrogenholdig syre som forekommer i dyr for å hjelpe leverer energi til muskel og øke muskelmasse. Nitro Tech er sammensatt av myseproteiner som er forbindelser av isolerte proteiner funnet i myse, et biprodukt av kasein, det naturlige protein i melken. Myseprotein, som er rik på aminosyrer, brensel muskelvekst.

Insulin Effekter

Cell Tech induserer en anabole insulin pigg på forbruk for å sikre at kroppen absorberer den maksimale mengden av kreatin metning mulig. Nitro Tech, men lover insulin stabilitet, noe som betyr at forbruket ikke medfører endringer i blodsukkernivået.

Kostnad

En £ 4 kar med Nitro Tech pulver koster ca $ 40 og en 12-pakning med Nitro Tech barer også koste 40 dollar. Cell Tech koster omtrent $ 47 for en £ 6,7 kar med flavored pulver.