Digidexo.com

Hva du skal ta for en Sinus Hodepine Mens gravid

Sinus hodepine kan forårsake smerte og tretthet, og graviditet kan gjøre symptomene verre. Selv om å være gravid eliminerer noen typer medisiner for å behandle din lomme hodepine, det finnes andre alternativer for å redusere symptomene. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, kan du ta visse smertestillende midler og antihistaminer for Sinus hodepine mens hun var gravid.

Paracetamol

Paracetamol er en smertestillende som du kan ta mens du er gravid for å redusere smerter i ansiktet og hodet forårsaket av sinus hodepine. Sørg for å få legen din godkjenning først, though.

Antibiotika

Hvis du har en bihulebetennelse som forårsaker din sinus hodepine, kan legen forskrive antibiotika som amoxicillin å behandle infeksjonen.

Antihistaminer

Over-the-counter antihistaminer som Benadryl kan være anbefalt av legen din for å redusere sinus og nasal slim som gjør at du får sinus hodepine.

Decongestants

Decongestants som Zyrtec-D er medisiner som kan være anbefalt av legen din for å hjelpe slim flyt av bihulene og redusere sinus hodepine symptomer.

Neseskylling

Hvis du ikke ønsker å ta medisiner, ved hjelp av en saltoppløsning for å utføre Neseskylling med enten en sprayflaske eller en neti potten er en naturlig måte å behandle Sinus hodepine mens du er gravid.

Nesespray

Legen din kan forskrive en nesespray som Nasocort mens du er gravid for å redusere symptomer på Sinus hodepine og lunger ved å redusere betennelse i din lomme passasjer.