Digidexo.com

Hvordan virker fiskeolje hjelpe til med vekttap?

Omega-3

Når fet fisk eller fiskeolje kosttilskudd er fortært, er det visse stoffer i dem som er tatt inn i kroppen. Den viktigste forbindelse som finnes i fiskeolje som hjelper mennesker i å miste vekt er kalt omega-3, som er en fettsyrekjede. I en studie gjennomført i Australia, det var effekten av denne kjeden av fettsyrer som ble testet for hos personer som forsøkte å brenne fett og gå ned i vekt.

Trening

For å oppnå virkelig fordelene ved å legge fiskeolje til dietten, har en person til regelmessig drive en slags moderat trening. I studien, de som tar fiskeolje gikk eller kjørte i 45 minutter, tre dager per uke. Den effekt som omega-3 har på kroppen er en overraskende enkel. Den sammensatte øker blodstrømmen til en persons musklene under trening. Dette gir mer energi, og gjør det enklere å utøve, i tillegg til å brenne en større mengde av fett samtidig utøvelse blir gjort.

Andre fordeler

Mens fiskeolje og omega-3 i det hjelper med vekttap, tallene er ikke svimlende. Men legger fiskeolje til en persons kosthold kan ha flere helsemessige fordeler som går utover vekttap og fettforbrenning. Fiskeolje er også godt for å opprettholde et sunt hjerte og blodstrøm (en del av det som gjør en person gå ned i vekt), så vel som å beskytte hjernen, å hjelpe og opprettholde huden felles helse. Så, selv om fett brenning av fiskeolje er knapt et blip på radaren, er det nok av andre, tungtveiende grunner til å legge fiskeolje til enhver diett.