Digidexo.com

Hjem rette for innvollsorm

Innvollsorm kan skrive inn kroppen din fra mat eller vann, gjennom nesen eller hud, eller via seksuell kontakt eller en sender middel så som et insektbitt. Disse parasittene krever tarmen hos en annen organisme for å trives. De vanligste innvollsorm er pinworms, rundorm, bendelorm og whipworms. Du kan slå til flere hjem rettsmidler for å hjelpe rense kroppen for disse parasittene.

Vanligste legemidlene

Du kan eliminere ormer fra kroppen din ved å legge til 1 ss. av ricinusolje i en liten glass varm melk. Denne blandingen bør tas to ganger om dagen, i morgen og etter middag.

Implementere fersk eller tørket kokos i kostholdet ditt for å drepe innvollsorm. Du kan legge kokos juice til maten i løpet av dagen til naturlig fordøye parasitten.

Du kan bruke friske frukter som papaya, fersken og ananas til å avgifte og rense tarmen. Parasitter og innvollsorm krever skitt fra tarmen til å trives. Når kroppen er avgiftet og de skadelige giftstoffer og skitt som er avgjørende for ormer å overleve er eliminert, vil ormer ikke overleve lenge.

En annen stor middel for å fjerne ikke bare innvollsorm, men også sine egg er å blande stekt spisskummenfrø, rock salt og svart pepper i kjernemelk. Drikk denne blandingen tre til fire ganger om dagen i en uke.

Internasjonale Urter

For å fjerne innvollsorm egg samt selve ormer i tarmen, er en annen blanding å prøve en kombinasjon av like deler av svart valnøtt grønt skrog tinktur, nellik skjær og malurt skjær. Legg honning før du smaker. Du kan også bruke velsignet tistel te å avgifte kroppen av utenlandske giftstoffer og parasitter.

Du må kanskje spesiell rekkefølge visse urter som en svart valnøtt grønt skrog skjær, malurt og velsignet tistel, som ikke finnes i vanlige supermarkeder, for å sikre at du har alle naturlige ingredienser for å prøve disse spesielle rettsmidler.

Rettsmidler for barn

Å kvitte barn av ormer som kan lå skjult i fordøyelsessystemet, tilføyer vidanga, en naturlig urt som brukes til å styrke kroppen og drepe innvollsparasitter, til kjernemelk. Gi denne blandingen til barnet to ganger om dagen for å få fullt utbytte. Hjem rettsmidler som bruker vidanga er gunstig spesielt for barn fordi denne urten hjelper berolige magen slik at barna kan fordøye og absorbere mat lett.

En annen stor rette for barn er å slipe ett stykke ingefær med noen vidanga å danne en lime, og deretter legge honning etter at pasta er dannet. Du bør gi dette til barnet ditt en gang om dagen for å utvise ormer fra hennes system. Dette hjem middel er rask og effektiv, tar bare to til tre dager å rense kroppen for innvollsorm.