Digidexo.com

Hva er en 1500 Calorie Diet?

En 1500 calorie diett er en diett som består av 1500 kalorier eller mindre per dag. Tatt i betraktning den daglige kaloriinntak for å opprettholde vekten faller et sted i 2000 til 2500-serien, en diett bestående av 1500 kalorier hjelper vanligvis følgere miste vekt raskt. Imidlertid bør disse planene bestå av sunne valg og bli supplert med regelmessig mosjon og mye drikkevann.

Grunnleggende

En diett bestående av 1500 kalorier per dag er best når det består av mindre, hyppigere måltider. Det bør også matvarer som inneholder nødvendige vitaminer og mineraler, med massevis av sunne karbohydrater og protein. Frukt, grønnsaker, fisk, kylling og magert kjøtt bør være stifter av noen lav-kalori diett. Stekt og panerte matvarer må unngås.

Frukt og grønnsaker

Laster opp på frukt og grønnsaker er den enkleste måten å holde kaloriinntaket til 1500 eller mindre per dag. Epler typisk bestå av ikke mer enn 60 kalorier, inkludert huden. Bananer er rundt 75 stykk, og en frisk stykke brokkoli har så få som 10 år Nøkkelen er å spise bare frisk frukt og grønnsaker, og unngå de som har vært frosset eller hermetisert. Under denne planen, kan dieters spise så mange frukter og grønnsaker som de vil og fortsatt bo under 1500-målet uten å sulte seg selv eller følelse som om de mangler energi.

Cereal & Oats

De sunneste frokostblandinger og havregrøt inneholder ikke mer enn 150 kalorier per kopp. Men hvem som helst etter en 1500-kalori plan bør ta vare for å unngå korn lastet med sukker og bør i stedet nå for sunnere valg, for eksempel Special K eller Total, topping dem med lav-cal søtstoffer. Det samme gjelder for instant havremel, som ofte er lastet med sukker. Vanlig Quaker Oats er et mye bedre valg og kan tilberedes like raskt som "instant" pre-flavored varianter.

Fjørfe og fisk

En 6-oz. kyllingbryst inneholder vanligvis ikke mer enn 290 kalorier. Det samme gjelder for en 4-oz. servering av laks. Egg (ca 100 kalorier hver) og tunfisk (ca 30 kalorier per oz. I vann) er andre stifter av en lav-kalori diett. Alle disse matvarene er fulle av protein, en viktig komponent når ideen er å bygge muskler og brenne fett.

A Simple Plan

Alle som håper å beholde sin kaloriinntaket til 1500 eller mindre per dag kan ha en cheddarost omelett (to egg med fettfattig ost), skive med vanlig hvete brød og eple til frokost (450 kalorier totalt), etterfulgt noen timer senere med en banan for en matbit (75 kalorier). Lunsj kan bestå av en middels stor bolle med salat med Romaine salat, toppet med gulrøtter, brokkoli, lav-fett dressing og en spiseskje med tunfisk (350 kalorier). Følger det et par timer senere med en appelsin (80 kalorier) eller servering av fettfattig yoghurt (120), etterfulgt av en middag på 4 oz. av laks (290) og friske dampede grønnsaker (100). Det er bare 1385 kalorier, noe som gir deg muligheten til en annen banan eller servering av yoghurt hvis en sult Pang streik senere.