Digidexo.com

Kosher Vekttap Camp

Å miste vekt mens du følger et strengt kosher kosthold er ikke alltid den enkleste tingen å gjøre. Mange dag-spa og vekttap leirer følger sitt eget system eller program som ikke inkluderer kosher mat. Jødiske menn og kvinner er i stedet igjen med bare noen få alternativer åpne for dem, slik som å besøke en kosher spa. Likevel er det fortsatt mange faktorer å vurdere når det kommer til en kosher vekttap leiren.

Typer

Det finnes to hovedtyper av kosher vekttap leire: den tradisjonelle vekttap camp og et spa. Den tradisjonelle leiren lar camperne sove i køyes hus eller hytter, hvor de deler plass med andre etter en kosher kosthold. De som bor på et spa er ofte behandlet til mer luksuriøse omgivelser og har flere tilbud ute av kosthold og trening, som for eksempel massasje og andre tradisjonelle spa-behandlinger, inkludert manikyr og pedikyr.

Betraktninger

Før booking en tur til en kosher vekttap leir, bør den enkelte vurdere sitt eget budsjett, da disse leirene er ganske dyrt. Et en-ukes opphold på en leir kan enkelt nå $ 500 eller mer basert på 2009-priser, og prisen stiger basert på lengden på programmet. Det er også viktig for den enkelte å se på sitt eget liv og hva hun ønsker å få fra leiren, det være seg ting hun kan gjøre hjemme eller bare en rask måte å gå ned i vekt.

Forebygging / løsning

De leter etter en kosher vekttap leiren bør ikke se bort fra de vanlige vekttap leirer. Noen av disse leirene tilbyr kosher måltid planer og andre fasiliteter for de som følger den jødiske tro, men de ikke annonsere disse elementene. Gjester som er interessert i å miste vekt kan snakke direkte til vekttap leiren og spørre om kosher-mat. I noen tilfeller kan leiren være villig til å gjøre kvoter og tilby kosher mat hvis gjesten ber om det på forhånd.

Funksjoner

Kosher vekttap leirer fungere på samme måte som andre vekttap leirer: ved å sette fokus på å spise sunt. Disse leirene også fokusere på undervisning gjester hvordan du brenner mer kalorier enn de spiser i en gitt dag, samtidig som den gir kosher mat for jødiske innbyggere. Gjestene spise små måltider og snacks hele dagen, men da engasjere seg i ulike aktiviteter for å brenne kalorier, inkludert trening i gym og mer morsomme aktiviteter som turgåing og vannsport.

Fordeler

Den største fordelen forbundet med å delta på en av disse leirene er sjansen for å miste vekt rundt andre mennesker med samme interesser og bakgrunn. Jødiske folk som går på vanlige vekttap leirer med de av ulike trosretninger blir møtt med hindringer, inkludert å finne ting de kan spise på de forskjellige måltidene. Disse gjestene lærer også hvordan du gjør de riktige valg av mat når de går hjem, inkludert hvordan å plukke riktig mat på familiesammenkomster, der tilbudene er tradisjonelt lastet med fett og kalorier.