Digidexo.com

Hvordan å miste ti (10) pounds (lbs) I en uke rask, enkel, uanstrengt

Ofte når det kommer til vekttap jeg hører hvordan kan jeg gå ned i vekt raskt, men også på en sunn måte. Mange mennesker ønsker å miste five pounds i en uke, tjue i to til tre uker, eller tretti pounds i en måned. Alle ser etter forskjellige måter å gjøre dette på, men måten å gjøre dette på er ved å spise mindre, drikke mer (vann), og trener.

Hvordan å miste ti (10) pounds (lbs) I en uke rask, enkel, uanstrengt

Trinn én er helt klart å spise mindre. Dietter som sier at du kan spise hva du vil og gå ned i vekt er vanligvis ikke riktig. De vanligvis la ut den delen de menneskene som spiser hva de vil trener mye! De forbrenne kalorier som de spiser. Ingen ønsker å spise mindre, selvfølgelig ikke, men hvordan kan du forvente å gå ned i vekt hvis du ikke ofre noe? Jeg mener du tydeligvis gjorde noe for å sette det på og trodde selv det er lettere å sette på og ta den av. En typisk kvinnelig vanligvis trenger å spise rundt 1500 kalorier om dagen, mens en mannlig er 2000 kalorier om dagen. Metabolic rate kan beregnes ved å ta £ 220 mann, base av 2000 kalorier + (2 x 220 pounds) = 2440 kalorier. Så for bare for å opprettholde nåværende vekt den enkelte trenger å forbruke 2440 kalorier om dagen. Så ta dette grunnlaget, betyr dette å gå ned i vekt må du spise mindre kalorier da at en dag!

Trinn to er å utøve. Dette er viktig hvis du ikke er å kutte mange kalorier om dagen fra kostholdet ditt. For å gå ned i vekt må du forbrenne dobbelt så mange kalorier som du spiser. En kilo fett er 3500 kalorier av lagret ubrent energi. Så hvis du veier kan si 220 pounds og du vil miste ti pounds av at lagret energi i en uke, må du brenne 35.000 kalorier på en uke. Du kan se hvorfor noen folk sier det er dermed usunt å miste ti pounds i en uke. Siden den persons kaloriinntaket 220 pounds er bare 17 080 for uken. Så du brenner over halvparten av kaloriinntaket for hele uken. Hver og en kilo fett tapt er 3500 kalorier.

Trinn tre er to drikke mer vann og ta multivitaminer. Hvis du taper ten pounds i en uke du trenger å holde deg hydrert å dempe sult smerter og å spise mindre. Du må også ta multivitaminer, slik at du får noen av vitaminer tilbake fra å spise mindre. Og hvis du også trener mye er det viktig å holde fra å bli dehydrert. For å forbrenne mange kalorier du trenger å gjøre aerobic øvelser som får pulsen opp og øker forbrenningen din.