Digidexo.com

Koffein Alternativ appetitt suppressant Spray

Appetitt suppressant spray er produkter som hjelpemiddel i vekttap ved å redusere appetitten eller kontrollere sult. Ifølge weightlossnutrition.org, at de virker på sentralnervesystemet ved eventuelt å øke nivået av serotonin eller katekolamin, kjemikalier som påvirker humøret og appetitt. Koffein er ofte en ingrediens i appetittdempende midler, men den har en rekke ulemper. Teeccino.com sitert på at koffein faktisk stimulerer appetitten ved å øke kortisol nivåer. Koffein utløser også lavere glukose nivå og i sin tur, reagerer kroppen med craving mat, og dermed øke appetitten.

Kjøp

Ifølge bestappetitesuppressant.org, de vanlige ingrediensene som finnes i disse produktene er Yerba Mate, krom chelate, caralluma fimbriata og hoodia. Ingen bivirkninger har vært rapportert ved bruk av disse ingrediensene. Du kan nå kjøpe koffein-fri appetitt suppressant spray i mange helsekostbutikker og noen lokale narkotika butikker. De er allment tilgjengelig for kjøp via nettforhandlere av kosthold og vekttap produkter. Se på amazon.com og healthdirectusa.com å vise de ulike produsentene.

Bruk

For å bruke disse helt naturlig appetitt suppressant spray, sprute litt under tungen før måltider eller snacks å umiddelbart stoppe mat cravings og dempe sult. Ifølge Hoodispray.com, flytende ekstrakter er pre-pakket ut og er mer absorberbare enn piller fordi de ikke trenger å bli fordøyd. Disse muntlig spray vanligvis har en mint smak og er utformet for å hjelpe slankere på farten. Den praktiske sprayflasker gjør dem praktisk å reise med, og tillater folk å holde seg til sitt vekttap plan når som helst, hvor som helst. Bruksområde er opp til tre ganger per dag.

Kort sikt

Mens disse koffein alternative spray for appetitt undertrykkelse kan være nyttig, er de anbefales kun for kortsiktig bruk. Ifølge bestappetitesuppressant.org, kan langtidsbruk gi farlige bivirkninger som anfall, slag, og uregelmessige hjerteslag. Kosten bør ikke avhenge helt på følgende appetittdempende midler for å oppnå en slankere kropp. Helsepersonell likevel anbefale riktig kosthold og trening for å effektivt ned i vekt. Bruk appetitt suppressant spray i forbindelse med et balansert kosthold og moderat trening. Denne kombinasjonen vil gi en trygg og effektiv måte å redusere appetitten og gå ned i vekt.