Digidexo.com

Hvordan redusere urinsyre Night

Å vite hvordan du kan redusere urinsyre natten vil hjelpe deg å ta med smertefulle gikt symptomer under kontroll raskt. Urinsyre bidrar til en smertefull form for leddgikt kalles gikt. Puriner i visse matvarer slå inn urinsyre. Hvis du kan kontrollere matinntaket, kan du styre dine urinsyre. Urinsyre former naturlig i kroppen for noen individer, og derfor ikke kan kontrolleres ved hjelp av diett for noen mennesker.

Hvordan redusere urinsyre Night

Tungt søtet Foods

Eliminer tungt søtet matvarer fra kostholdet ditt. Matvarer som vin, syltetøy, gelé og fruktpaier er høy i puriner som slår inn urinsyre i systemet. Ikke spis mat som er høy i fruktose eller høy fruktose mais sirup hvis du har en tendens til å ha høy urinsyre eller få gikt lett.

Selv naturlig søtet mat med fruktose kan utløse gikt symptomer.

Animal Organ Foods

Eliminere matvarer som inneholder animalske organer som hjerte, lever, nyrer, blod av alle dyr, inkludert kyr, høns, kalkuner, griser og lam.

Dyreorganer inneholde høye nivåer av puriner som omdannes til urinsyre i systemet. Spise mat som er høy i puriner kan utløse en episode av gikt. Vegetarisk kosthold reduserer urinsyre. Du trenger ikke å gå helt vegetarisk, bare unngå dyreorganer eller redusere mengden av animalske produkter som du forbruker.

High Sodium Foods

Eliminere matvarer som inneholder mye natrium. Eliminere tilsatt salt helt. Du kan finne salterstatninger i din dagligvarebutikk krydder delen. Salterstatninger som smaker akkurat som salt, men har null natrium. Salterstatninger er vanligvis laget av kalium. Selv om alle trenger kalium, bør du likevel overvåke dine nivåer av kalium for å sørge for at du ikke bruker for mye.

Også unngå pakket og hermetisert mat som er høy i natrium i tillegg.
Matvarer kan senke urinsyre hvis du velger de riktige.

Å vite hvordan du kan redusere urinsyre natten vil hjelpe deg å stoppe smerte fra gikt.

Enkelte grønnsaker og bønner

Eliminer bønner og linser ut av kostholdet ditt som er høy i puriner. Du kan bli kvitt urinsyre i systemet ditt ved å se matinntaket, og etter en lav purine diett.

Eliminere visse grønnsaker ut av kostholdet ditt som er høy i puriner som slår inn urinsyre som sopp, spinat, blomkål og asparges.