Digidexo.com

Hva er B12 skudd Tatt etter?

B12, også kjent som kobalamin eller methylcobalamin, er et viktig vitamin kroppen trenger å produsere friske røde blodceller og opprettholde nervesystemet. Det kan svelges fra dyre-baserte matvarer som oksekjøtt, fjærkre og meieri-produkter, eller i form av et kosttilskudd. Det er også noen tilfeller der en B12 shot er foreskrevet.

Høydosert Resept

B12 skudd er en av de mest brukte innretninger for administrering av høye doser av vitamin direkte i individets blodstrøm.

B12-mangel

Dersom et individ lider av en mangel på vitamin B12, B12 kan en skudd bli administrert for å øke nivåer av vitamin i blodet. B12-mangel kan skyldes dårlig ernæring eller aldring.

Pernisiøs anemi

B12 skudd er foreskrevet for å behandle pernisiøs anemi. Dette er en form for anemi karakterisert ved dårlig absorpsjon av vitamin i kroppen. Administrere en B12 shot forbigår denne absorpsjon problem.

Diabetisk nevropati

Ifølge en studie utført av National Institutes of Health, B12 skudd er en trygg og effektiv behandling for å behandle symptomene på diabetisk nevropati.

Høye nivåer av homocystein

B12 skudd kan være foreskrevet for å redusere forhøyede nivåer av et stoff som heter homocystein. Høye nivåer av homocystein har blitt koblet med en rekke kroniske sykdommer som leddgikt.