Digidexo.com

Hva er Bukkehornkløver Herb godt for?

Bukkehornkløver urt tilbyr en rekke fordeler for healing, skjønnhet og selv som en mulig afrodisiakum. Tygg på noen bukkhornfrø å friske pusten.

Historie

Bukkehornkløver ble foretrukket av de gamle grekerne, egypterne og romerne til medisinske formål. Frøene er den mest potente delen av bukkehornkløver og brukes i dag i urtemedisin og matlaging (se referanser).

Fordeler

Bukkehornkløver frø har mange helbredende fordeler, og kan lette dårlig fordøyelse, smertefull menstruasjon og øke morsmelk, så vel som hjelpemiddel i diabetes behandlinger. Ground Bukkehornkløver frø kan bidra til å helbrede brannsår og byller; blandet med olje, kan det også gjøre håret glans når den brukes til hodebunnen (se referanser).

Expert Insight

En 2009 studie ved Sidney Kimmel Comprehensive Cancer Center ved Johns Hopkins University i Maryland viste bukkhornfrø kan ødelegge kreftceller. I studien, bukkehornkløver "var vekst-hemmende til bryst, bukspyttkjertel og prostata kreft cellelinjer" (se referanser).

Mat og annen bruk

Bukkhornfrø anvendes som et krydder på matvarene, slik som karri, samt et afrodisiakum. Bukkehornkløver spirer spises rå i salater (se Ressurser).

Advarsel

Unngå bukkehornkløver hvis du er gravid, så det kan indusere arbeidskraft (se Ressurser).

Bukkehornkløver kan føre til at gass og diaré.