Digidexo.com

Utskrivbare Vekttap tips

Å miste vekt er en vanskelig oppgave, men hvis det er én ting som kan hjelpe, er det å skrive ut viktig informasjon, for eksempel tips og skjemaer for å følge utviklingen din. Det er én ting å lese på Internett eller i en bok hva du bør gjøre, men når du har en utskrift som er lett tilgjengelig, kan du se tilbake på det når det er nødvendig. Legge ut utskriftene kan også tjene som en konstant påminnelse.

Utskriftsvennlig Vekttap Journals

Ett skritt folk ofte savner på deres vekt-tap reisen er å holde styr på hva de spiser. Skrive på skrap papir er ikke effektivt. Du må holde alle dine notater sammen for å kartlegge utviklingen over dager, uker og måneder.

Det er der den utskrivbare vekt-tap journal kommer hendig. Du finner dem på Internett og skrive ut gratis. De har godt organisert oppsett som lar deg spore matinntaket.

Utskrivbare Vekttap Charts

Det er mange forskjellige utskrivbare vekttap diagrammer. Hvis du bare prøver å gå ned i vekt for en sunnere livsstil, kan du finne enkle seg.

Men hvis du holder styr på salt, sukker, fett og andre elementer i kosten din, er det også utskrivbare diagrammer for dem. Du kan få en med alle tre, eller bare enkeltkomponenter.

Utskrivbare Vekttap dietter

En utskrift kan spesifisere de anbefalte matvarer for kostholdet ditt, noe som gjør for enkel referanse.

Dietter kan omfatte alt fra 1500-kalori diett planer om å avgiftning dietter til lav-fett måltid planer. For disse diettene, vil du også finne anmeldelser og tips til at du kan skrive ut fra Internett.