Digidexo.com

Hvordan å senke høyt testosteron hos kvinner

Testosteron er et hormon som produseres naturlig i kvinner. Relativt små testosteron mengder slippes ut i kroppen fra blodet og er fordelt over eggstokkene og binyrene. Testosteron, som er ansvarlig for økt sexlyst, beinhelse, og energi, kan bli problematisk hvis nivåene er forhøyet hos kvinner.

Symptomer på høyt testosteron er økt hår produksjon på ansikt og kropp, forstørret muskelmasse, og dyp stemme. Høy testosteron kan bidra til ufruktbarhet, menstruasjonsforstyrrelser, høyt blodtrykk, fedme, og kan forlate en person utsatt for kardiovaskulære sykdommer.

Hvordan å senke høyt testosteron hos kvinner

•  Unngå å spise animalske proteiner. Kvinner med høye testosteronnivåer må begrense matvarer som lam, kylling, svinekjøtt, og ku fordi de har en sammenheng med økt testosteron hos mennesker. I stedet for å forbruke animalsk fett, velger en vegetarisk-lignende diett som fokuserer mer på mørke, grønne blader, som er lavere i fett og høyere på essensielle næringsstoffer.

kvinner med høyere østrogennivå rådes til å begrense soya matvarer fra kostholdet sitt på grunn av kreftrisiko. Men kan kvinner med høyere nivåer av testosteron faktisk ha nytte av soya fordi det er en lav fett protein spesialisert for enkeltpersoner som trenger en lavere forbruk av kjøtt og mettet fett inntak.

Reduser stressnivået. Høyere kortison nivåer, som er et stresshormon, kan bidra til økt testosteron hos kvinner med negativt påvirket kroppens helse. Få minst 8 timer søvn per natt, slik at de kroppen kan fylle hjernen og musklene for å fungere skikkelig. Lag en stress fritt miljø ved å skape hyggelige aktiviteter som kan bidra til å avlaste stress.

Tren regelmessig ved å binde seg til fitness aktiviteter som pilates eller yoga. Disse typer øvelser kan bidra til å lette stress, styrke og tone kroppen, og fremme et sunt immunsystem. Aldri over trene kroppen, og redusere vektløfting og kroppsbygging som de kan øke testosteron hos kvinner, forårsaker løpet bulking, økende ansiktshår produksjon.

Tenk hormonbehandling for å øke østrogennivået. Hormonerstatningsterapi brukes til å supplere kroppen med østrogen og ikke bare kan lindre menopausale symptomer, men kan etterfylle østrogennivåer hos kvinner med høy testosteron. Holistisk behandling som ikke-estrogenic urter kan naturlig stimulere østrogenproduksjonen ved å nære endokrine og hypofysen og riktige testosteronnivå ved å la kroppen til å produsere sine egne hormoner.