Digidexo.com

Hvordan du Secrete Pheromones Do?

Hva er feromoner?

Feromoner er kjemiske kommunikasjonssignaler. De er substanser som utskilles av et dyr som endre oppførselen til andre dyr av samme art. Eksempler på feromoner inkluderer luktene i hundens urin når det markerer territorium og duften insekter frata under paring sesongen for å tiltrekke maker. Mennesker, som alle andre slags dyr, frata dufter også, om vi er klar over det.

Mennesker og Pheromones

Når seksuell modenhet er nådd, begynner feromon produksjonen for alvor. Feromoner er produsert i svettekjertlene, med flest mengder som finnes i nærheten av underarmene. Feromoner er funnet i menneskelig svette, og slippes ut i luften som man svetter. En rekke effekter kan skje fra feromoner, som for eksempel seksuell opphisselse og synkroniseringen av kvinners menstruasjonssykluser (forårsaket av en kvinne som ikke menstruerer luktende feromonene til en som er).

Motta Pheromones

Når feromoner blir sluppet ut i luften, må de luktet. Mens mennesker ofte anser lukte deres minst viktig forstand, vil det ta seg opp på feromoner hvorvidt en person bevisst innser det. Hvis feromoner er pustet inn, deretter en kjemisk reaksjon vil foregå inne i mottakerens kropp. Enten denne reaksjonen er opphisselse, aggresjon eller noe helt annet, feromoner er en av de mest grunnleggende former for kommunikasjon i alle dyr.