Digidexo.com

Hvordan å miste en Belly Fat Pooch

Den siste bit av magefett, noen ganger kalt en "hund" kan være vanskelig å bli kvitt. Hvis du ønsker å miste en mage fett pooch, må du jobbe hardt, med hard trening og en streng diett. Du kan ikke redusere bare fettet i din pooch - du må ha fokus på den samlede fettreduksjon for å bli kvitt magefett. Med engasjement, vil du være i stand til å redusere magefett og få en flat mage.

Hvordan å miste en Belly Fat Pooch

En trening for å forbrenne kalorier og fett. Pooch består av et lag av fett. Bare bygge opp magemusklene er ikke til å redusere det - du trenger for å bli kvitt dette fettet. Gjøre dette gjennom en solid cardio treningsprogram. Hvis du ikke allerede trener, kan du se resultater ved å starte en beskjeden - 30 minutter om dagen - cardio treningsprogram. Hvis du for tiden gjør cardio trening, endre rutine og steg opp ting. Arbeide hardere eller raskere å brenne flere kalorier.

Schedule tid for kjerne bygningen treningsøktene. Kjerne treningsøkter, for eksempel pilates, forme magemusklene, som vil vise gjennom som du mister fett. Har disse typer øvelser tre til fire ganger i uken. Ikke gjør en kjerne rutine hver dag fordi musklene trenger tid til å reparere.

Sjekk din diett. Bli kvitt den siste bit av fett fra magen din krever at du ser nøye på de matvarer som du spiser. Velg fettfattig mat og unngå raffinerte karbohydrater. Se på ernæring etiketter for ekstra salt, som kan forårsake oppblåsthet. Fokuser kostholdet ditt på lav kalori og fiberrik mat, som for eksempel frisk frukt og grønnsaker.

•  Vurder en mageplastikk. Noen magen pooches er et resultat av løs hud forårsaket av hurtig vekttap. Hvis du nylig har mistet mye vekt, men er frustrert over pooch dette har forårsaket, snakk med en kvalifisert plastisk kirurg for å se hva hun kan gjøre for deg. Plastisk kirurgi bør bli sett på som en siste utvei, og du bør bare vurdere det hvis du er sikker på at du vet hvordan å følge et sunt kosthold og mosjon plan. Hvis du ikke gjør det, vil du raskt få noen vekt på at du mister gjennom mageplastikk.