Digidexo.com

Gratis Teenage Vekttap Plans

Med fedme å bli et stort problem blant Amerikas ungdom, er folk begynner å søke etter forskjellige måter å gå ned i vekt. Selv om noen slår til piller, kjepphest dietter og med kirurgi, den enkleste, billigste og mest effektive måten å gå ned i vekt er gjennom riktig slanking og trening. Dette betyr ikke at du må slutte å spise maten du elsker, eller at du trenger å slå inn en idrettsutøver. Å begynne å miste vekt, trenger du bare å justere dine matvaner og bli mer aktive for å øke stoffskiftet og brenne kalorier.

Kosthold og ernæring

En vanlig misforståelse om slanking er at du trenger å kutte måltider eller spise så lite som mulig. Det er faktisk mot sin hensikt. Nøkkelen til en god vekt-tap plan er å få fart på stoffskiftet. En økt metabolisme bidrar til å bryte ned maten du spiser i stedet for å lagre ekstra kalorier som fett. Den beste måten å stimulere stoffskiftet er å spise mindre måltider oftere. Du bør sikte på å spise seks til åtte små måltider om dagen. Som et resultat, vil du spise hver to til tre timer. Dette vil holde metabolismen konsekvent jobber hele dagen samt hindre deg fra å få sulten og overspising.

Sammen med å spise mindre måltider oftere, er det viktig å justere den type mat du spiser. Sjekk etikettene på all maten du inntaket og prøv å unngå mettet fett, transfett, enkle karbohydrater og sukker. Tenåringer, spesielt, har en tendens til å spise junk food, som er høy i kalorier, fett og sukker. Tenåringer prøver å gå ned i vekt bør erstatte junk food som chips, pommes frites og brus med hele, ubehandlet mat som rå grønnsaker og fersk frukt. Bare bytte fra brus til vann vil hjelpe deg å nå dine vekttap mål raskere.

En annen god måte å kutte ned på junk food er for foreldre å pakke et sunt måltid for tenåringer å ta med seg til skolen, i stedet for å stole på skolens lunsjmeny. Tenåringer ofte føler seg presset til å spise usunn mat og kan gjøre dårlige beslutninger. Ved å eliminere det alternativet, vil det være mye lettere å opprettholde en riktig diett. Et eksempel på et sunt lite måltid er en halv kalkun sandwich, eller en kopp yoghurt med et stykke frukt. Noen eksempler på sunn mat inkluderer frukt, grønnsaker, magert kjøtt, fisk, fettfrie melkeprodukter, usaltet nøtter, eggehviter og hele korn.

Selv om det samlede kostholdet bør inneholde mat som er sunn for deg, trenger du ikke kutte ut den maten du liker. En gang i uken, tilfredsstille krav og spise et lite måltid av ditt valg. Uansett hvor mye kalorier, fett eller sukker det har, hvis du begrense deg til en liten "anything goes" måltid i uken, vil det ikke negativt påvirke kostholdet ditt, og du vil ha noe å se frem til etter alle dine hardt arbeid.

Trening

Den beste måten å hoppe starte vekttap er ved å øke stoffskiftet gjennom trening. Den grunnleggende nøkkelen til enhver vekttap treningsprogram er kardiovaskulær trening. Denne består av noen form for trening som øker respirasjon og hever pulsen. Den enkleste og vanligste måten å få kardiovaskulær trening er gjennom aerob trening. Aerob trening innebærer å øve på et statisk tempo for en lengre periode. Dette reiser effektivt pulsen og holder det på et fast hastighet for varigheten av treningen. Løping, sykling og svømming er alle gode aerobic øvelser. Når du gjør aerobic trening, mål for 15 til 45 minutter med konsekvent trening. For best resultat, trene tre til fire ganger i uken.

Fordi aerob trening er ofte ansett som kjedelig og kjedelig, kan det være vanskelig å holde motivasjonen oppe og vedlikeholde din trening rutine. Som et resultat, er det viktig å finne en form for trening som du liker som inkorporerer kardiovaskulær trening. Spille idretter som hockey, fotball og basketball er alle gode måter å holde seg aktiv og brenne kalorier. De fleste skoler har egenutført sport lagene som elevene kan delta hvis det er for vanskelig å gjøre varsity lagene. Dette vil bidra til å holde deg aktiv så vel legge en strukturert øvelse rutine til din vekt-tap plan. Videre deltar i gymtimen er en annen måte å legge øvelsen til din daglige rutine. Hvis alternativene på skolen din er begrenset, finne en øvelse klasse på ditt lokale treningsstudio som du liker og prøve å delta på det konsekvent. Selv om aerob trening er ofte knyttet til vekt-tap programmer, er det ikke nødvendig å gjøre aerobic å få mosjon. Men det er viktig å holde seg aktiv og få pulsen opp minst fire ganger i uken.