Digidexo.com

Sink krompikolinat Fordeler

Sink krompikolinat Fordeler


Utfylling har blitt en livsstil for mange mennesker. Sink og krom picolinate er to mineraler som har blitt funnet å ha mange fordeler og kan tilby hjelp for noen av de helsemessige problemene millioner. Enten du kommer til å ta kosttilskudd eller bare endre kostholdet til å inkludere flere av disse essensielle næringsstoffer, er det viktig å vite hvilke som vil gagne deg mest, og hvilke kilder inneholder dem.

Sink

Sink er viktig å ha i kosten fordi kroppen ikke lagrer det. Sink bygger opp immunitet for å hjelpe kroppen din bekjempe virus, som forkjølelse og infeksjoner. Sink kan også hjelpe til med riktig vekst og har vært brukt til behandling av barn som har vekstproblemer fra sigdcelleanemi. Sink øker muligheten for kroppen å helbrede sår, inkludert magesår. Sink kosttilskudd også bidra til å forhindre diaré. Aldersrelatert makuladegenerasjon (AMD), kan bli hjulpet ved å bruke sink som et supplement når den kombineres med vitamin E og C.

Chromium picolinate

Krompikolinat hjelper til med blodglukosenivåer, og er essensiell for å hjelpe til insulin i kroppen får glukose i blodet til cellene, hvor den brukes som energi. Dette gjør det noe at folk med blodsukkerproblemer, som for eksempel diabetes, kan være lurt å vurdere som et supplement. Chromium picolinate kan også forbedre muskelmasse, som er lean body mass, mens skrumping kroppsfett, noe som gjør det til et flott supplement for de som prøver å gå ned i vekt og bli slankere. Mange bruker krom picolinate å hjelpe til med kolesterolnivået på grunn av sin evne til å senke LDL (low density lipoprotein), dårlige kolesterolet, og heve HDL (high density lipoprotein), gode kolesterolet. Depresjon er en annen ting som å ta en krom picolinate supplement kan hjelpe.

Mat Kilder

Sink og krom picolinate er begge gode å ta kosttilskudd og kan tas samtidig. Du kan også være lurt å legge til noen mat kilder for dem begge til kosthold. Noen gode mat kilder for sink inkluderer østers, reker, hummer, biff, kylling, grønne erter, bønner i tomatsaus, gresskarfrø, yoghurt og frokostblanding som er beriket med vitaminer og mineraler. Chromium picolinate kan finnes i ølgjær, magert kjøttpålegg, ost, innmat, hele korn, melasse, og kli frokostblandinger.