Digidexo.com

Bromelain Enzyme Diet

Bromelain Enzyme Diet


Dietten i sentrum for noe som er enzymet bromelain kalles vanligvis "ananas diett", og har blitt stadig mer populært på grunn av det store antallet elektroniske attester den mottar. Bromelain er funnet i ananas og har medisinsk bruk samt kulinariske bruksområder. Man kan kjøpe piller fylt med enzymet eller bare spiser ananas å oppnå vekttap fordeler.

Hva er Pineapple Diet

Ananas kosthold er tilgjengelig i pilleform, men dietten er kan følges ved å spise ananas med hvert måltid. Det er en måte å miste vekt raskt, men bare midlertidig. Som med de fleste enslige mat dietter, bør ananas diett ikke være en langsiktig praksis.

Hvordan dietten Works

Ananas er rike på et bromelain, som fungerer som fordøyelsesenzym, spesielt med hensyn til protein. Det hjelper folk som ønsker å gå ned i vekt fordøye maten raskere og enklere. Fordøyelsesenzymer hjelpe slankere ved å bryte mat ned i sine minste brukbare deler, slik at kroppens stoffskifte trenger ikke å bremse ned for å gjøre det. Det er når metabolismen bremser at fett kan akkumulere. Bromelain gjør egentlig jobben med å bryte ned proteinet slik at kroppens stoffskifte kan angripe og fjerne fett uten å la det hope.

Bruker av bromelain enzym

Bromelain er mest brukt som en kjøtt mørsalt på grunn av sin evne til å bryte ned protein. Enzymet er mest konsentrert i stammen av ananas, men det er også til stede i frukt av ananas. Bromelain er vanligvis solgt i pulverform. Du kan oppnå nesten samme effekt ved å legge ananas juice til kjøtt marinader.

The Pineapple Diet

Uten å kjøpe noen piller eller pulver, kan du prøve ut ananas diett. Husk at ananas er bare et supplerende mat. Dietten innebærer daglig inntak av en hel mellomstor eller stor ananas. Hakk ananas i biter og spise den jevnt utover dagen med måltider og snacks. Du bør spise minst fem ganger om dagen. Hver fjerde dag, tilbringe en dag å spise bare ananas og drikkevann. Aldri gjør dette for mer enn én dag, men sørg for at for hver fjerde dag, tilbringer du en dag på bare ananas og vann. Resultater følger vanligvis raskt, og de mer lav-fett, lav-kalori mat du inkluderer i kostholdet ditt, jo raskere vil du se resultater.

Medisinsk Bruk av bromelain

Mens Food and Drug Administration ikke har samtykket til markedsføring av bromelain eller ananas for medisinsk bruk, har bromelain anti-inflammatoriske egenskaper og i eksperimentelle behandlinger har vist seg å hjelpe til med behandling av leddgikt. Stoffet er ennå ikke godkjent fordi bieffekter har ikke blitt riktig identifisert.