Digidexo.com

Bivirkninger av Depomedrol

Depomedrol er en resept kortikosteroid injeksjon som brukes for å lindre betennelser på grunn av skade, kirurgi eller leddgikt. Til tross for dets effektivitet, Depomedrol utgjør en risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Typer Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Depomedrol inkluderer økt appetitt, dårlig fordøyelse og vektøkning.

Time Frame

De vanligste bivirkningene av Depomedrol utvikler vanligvis etter første injeksjon og gradvis avta som kroppen din blir akklimatisert til stoffet.

Benzyl Alkohol

Depomedrol injeksjoner inneholder en ingrediens som heter Benzyl alkohol, som er giftig for nervevevet og har potensial til å forårsake farlige blodtrykksfall og en potensielt dødelig syre til blodet.

Risiko

Depmedrol stiller en rekke alvorlige kardiovaskulær risiko, inkludert hjertestans, utvidelse av hjertet, arytmi, hjertesvikt, blodpropp og slag. Når gitt til pasienter som nylig har hatt et hjerteinfarkt, kan Depomedrol få hjertet til å sprekke.

Betraktninger

Fordi den inneholder Benzoyl alkohol, unngå å ta Depomedrol mens gravide eller ammende. Hvis du har en historie med AIDS, herpes, tuberkulose, diabetes, diverticulitus, glaukom, hjertesykdom, nyresykdom eller steiner, lever eller skjoldbrusk sykdom, lupus, osteoporose eller psykose, legen din er ikke sannsynlig å foreskrive Depomedrol på grunn av bivirkninger .