Digidexo.com

Hvordan lage en kraftig Tannkrem

Hvordan lage en kraftig Tannkrem


Børsting våre tenner er en av de tingene vi gjør i vår daglige rutine, og nesten alle bad inneholder noen form for tannkrem. Alles tenner er forskjellige, så de krever forskjellige typer tannkrem. Noen tannkremer er sterkere enn andre, mens andre er mildere eller for mer følsomme tenner. Du kan lage din egen kraftige tannkrem hjemme med noen få enkle å finne ingredienser.

Bruksanvisning

•  Velg et sted for å få tannkrem. Fortrinnsvis gjør det på kjøkkenet hvor du enkelt kan plassere ingrediensene. Dekk bordet ditt, slik at du ikke skader møblene dine hvis du søler noen ingredienser. Bytt inn gamle antrekk eller klær som er slitt ut for dette prosjektet. Samle dine ingredienser og arrangere dem på bordet foran deg.

Bestem mengde tannkrem du ønsker å gjøre. Dele natron og salt inn i fire deler. Ta en del av salt og tre deler av natron og bland dem i en skål. For eksempel, hvis du har en teskje salt, bland inn 3 ts natron. Tilsett 3 ss glyserin til hvert kvartal kopp natron og salt blanding.

Forvandle blandingen i en form for tannkrem ved å blande i vann. Hell i så mye som du ønsker å etter hvor tykk du vil ha pasta skal være. Holde legge mer av vannet til du er fornøyd med tykkelsen på pastaen.

Velg oljen du ønsker å sette inn i blandingen avhengig av smaken du ønsker. Velg mellom en rekke oljer som peppermynte, kanel og andre.

Finn en lufttett beholder som ikke tillater din tannkrem for å bli tørr. Velg en beholder som vil lett lagre alle dine blandingen og er helt ny og ikke brukt på noen måte slik at det ikke vil forurense tannkrem.

Hint

  • Unngå å bruke noen sure elementer i din hjemmelagde tannkrem fordi det kan føre til bivirkninger.
  • Kontakt med tannlegen din før du bytter til bruken av hjemmelagde tannkrem.
  • Du kan finne glyserin på et nærliggende medisinsk butikk.