Digidexo.com

Hvordan fikse Mann Posture

Enten det er på jobb, kjøpesenter eller gym, folk ta varsel av en mann som står høyt og trygt mer enn de merker en mann som slouches og cowers. God holdning går langt for utseendet ditt, tillit og generelle helse. Ifølge Vi Menn, er din generelle helse tungt investert i ryggraden. Når ryggraden er ute av klask, er det mer sannsynlig å bli syk og erfaring rygg- og nakkesmerter. Ta varsel av din holdning. Du slentre Do? Du opplever smerter eller ubehag i ryggen gjør? Ønsker du å ha en trygg tilstedeværelse uansett hvor du er? Her er noen måter å forbedre holdningen din.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Se i et speil og observere hva som gjør deg slentre. Hodet skal være firkantet på skuldrene. Skuldrene skal være firkantet og stor på overkroppen din. Og knærne bør være litt bøyd. Alle disse punktene bør danne en rett linje.

I stolen på jobb, lene seg tilbake og slappe av, holde ryggen rett mot baksiden av stolen. Hoftene skal skyves så langt tilbake som de kan gå i stolen, holde knærne i hip nivå, i henhold til Vi Menn. Hvis stolen ikke gir tilbake med nok støtte, legg en pute mellom korsryggen og stolen.

Unngå lener seg fremover. Sørg for at tastaturet er nær nok, slik at du ikke trenger å strekke seg etter det. Push up stolen langt nok, slik at du kan se skjermen og nå tastaturet.

sove på ryggen eller siden. Dette gjør at ryggen din å bli støttet av den naturlige kurven av madrassen. Unngå å sove på magen, med mindre du plasserer en pute under bekkenet. Bruk en fast pute som holder hodet i flukt med resten av kroppen din.

Tren rygg og magemuskler ofte. Disse regionene støtter din holdning, som fungerer som sjekk og balanse for hverandre. Hvis du har svake magemuskler, er du mer utsatt for å lene seg fremover, forårsaker ryggsmerter og skader. Trene disse viktige områdene vil gjøre en stor forskjell i hvordan du føler deg, forbedre holdningen din.