Digidexo.com

Bruk av Cinnamon Bark

Bruk av Cinnamon Bark


Native til Sri Lanka, er kanel en liten eviggrønt tre som tilhører familien Lauraceae. Det er populært i mange land, og er en av de vanligste ingrediensene som finnes i en rekke produkter. Din dag er nesten aldri uten kanel. Produsenter bruker kanel i tannkrem, parfyme, tyggegummi og med bruke den til å behandle visse medisinske tilstander. Det er tonnevis av bruk av kanel bark, men noen skiller seg ut.

Medisinsk bruk

Kanelbark blir brukt til å behandle en rekke medisinske tilstander. Kanel bark bryter ned fett i fordøyelsessystemet og hjelper til med å styrke fordøyelsessystemet. Den brukes til å behandle magesår, halsbrann og mangel på matlyst. Tar en halv teskje kanel pulver med en spiseskje honning hver morgen hjelper betraktelig med leddgikt smerte.

Kanel er brukt for forhold forårsaket av kulde, som den har en oppvarmende effekt og forbedrer sirkulasjonen i kroppen. Det er også kjent å kontrollere blodsukkernivået hos diabetikere som den reduserer mengden av insulin som er nødvendig for glukosemetabolismen.

Cooking

Kanel er kjent kjent for sin skarpe og søt smak, og brukes i forskjellige retter rundt om i verden. Indiske curry retter er perfeksjonert med kanel bark. Den kinesiske Femkrydder har kanel som hovedingrediensen. Dryss litt kanel inn dine kaffebønner for en frisk smak. De bringer ut den naturlige sødmen i grønnsaker som squash eller gulrøtter, og ta den bitre smaken fra de grønne vinter greener.

Cinnamon Oil

Kanel olje inneholder anethol, eugenol og cinnamyl acetate som er svært effektive i å drepe mygglarver. Oljen brukes også som insektmiddel og brukes til å behandle slangebitt. Den kan brukes for topisk applikasjon med lotions og kremer. Oljen i seg selv er veldig sterk og kan irritere huden og slimhinnene. Bruk små mengder olje for lokal applikasjon eller når du bruker den for aromaterapi.

Antiseptisk

De aktive bestanddeler av barken har antiseptiske, antivirale og anti-fungale egenskaper. Kanel bark brukes til å behandle urinveisinfeksjoner og gjær infeksjoner. Det er også brukt til å lindre fotsopp. Det er også kjent for sine antibakterielle egenskaper og bidrar til å stoppe blødninger fra små kutt og sår. Du kan finne kanel i tannkrem som det hindrer dårlig lukt og dreper bakterier. Den bevarer dermed tannkjøttet og gjør tennene hvite.