Digidexo.com

Hvordan lette smerter i foten på side med Hip og Pelvis Skader

Hofte eller bekken skader kan ofte føre til en person å ha foten smerte. Dette er fordi føttene er ikke alltid på en riktig funksjon posisjon når noen med en hofteskade sliter med å komme seg rundt. Følgelig er visse områder for eksempel på siden av foten (dvs. peroneale sene) er arbeidet og opprettholde mer stress. Derfor kan muskler, sener eller leddbånd begynne verkende. Behandlinger for å lette foten smerte forårsaket av hip eller bekken skader kan omfatte hvile, is, varme, medisinering, massasje og trening.

Bruksanvisning

•  Gå av føttene så mye som mulig og hvile dem i flere dager. I løpet av denne tiden, ha en fot brace når du trenger å komme seg rundt.

Finn noen gel eller såleinnlegg som kan ta presset ut på siden av foten din. Bruk dem regelmessig.

Ta to ibuprofen eller naproxen hver 4 til 6 timer. Fortsette å bo på denne anti-inflammatoriske medisiner til smerten er borte.

4 Ha is i en ispose. Strips ispose rundt foten slik at isen presses direkte mot kilden til smerte. Bruk Ice for å holde første hevelse og betennelse ned slik at det begrenser betennelse-forårsaker blod og lymfe flyt (vasokonstriksjon). Forlater pakkisen på plass i 15 til 20 minutter. Gjenta is behandlinger hver 3 eller 4 timer før første betennelsen er under kontroll. Etter det, bruke varme for å fremme strømningen av blod for helbredelse ved å holde en varmepute på i 15 til 20 minutter. Gjenta dette to eller tre ganger per dag. Fortsett å bruke varmeputen inntil foten din smerte er borte.

Masser foten i 5 til 10 minutter minst to ganger per dag. Gni pekefingeren og tommelen over foten og legge press på og rundt smerten til å slappe av nerver og muskler. Utføre noen av de følgende fot øvelser for å styrke og legge stabilitet til din fot: Sitt i en stol og vikle et håndkle rundt tærne og ballen av skrantende foten. Sakte trekke tilbake på tærne mens du holder kneet rett. Hold denne posisjonen i 15 til 30 sekunder, deretter slappe av. Har tre sett med øvelsen. Deretter spre håndkle ut på gulvet ved foten av stolen. Holde hælen på gulvet, plukke håndkleet opp med bare tærne, og slipp den. Gjør dette mellom 20 og 30 ganger. (Se Resources 2 og 3 nedenfor for flere øvelser.)

Tips og advarsler

  • Når du får gels eller sko innstikk i skoene dine, kan du være i stand til bedre å stabilisere smerter på siden av foten din.
  • Aldri la foten smerte gå ubehandlet for noen betydelig lengre tid. Dette kan potensielt føre til andre strukturelle problemer i andre områder som for eksempel rygg, knær eller ben. Også aldri bruke isen direkte mot huden din, fordi dette kan føre til frostskader.