Digidexo.com

Hvordan velge riktig Roller Walker for en funksjonshemmet person

Hvordan velge riktig Roller Walker for en funksjonshemmet person


Rullende turgåere gir walking støtte til mennesker med balanse problemer. Det finnes forskjellige typer av valserullatorer er tilgjengelige på markedet. Den grunnleggende rullende walker har fire ben - to stabile ben i ryggen og to fast-posisjon eller svingbare hjul i front. Den såkalte "rullatoren" kan være et alternativ for folk med god balanse som gjør mye gåing. Disse turgåere har tre eller fire hjul som kan plasseres i en fast stilling eller lov til å svinge. Det er flere ting du bør vurdere når du velger en rullende walker.

Bruksanvisning

Velg en grunnleggende rullende walker med to bakbein og to forhjulene i en fast posisjon for folk som trenger hjelp med mobilitet inne i hjemmet, som å gå fra ett rom til et annet og overføring fra en sittende overflate til en annen.

Velg en rullator for folk med høyere nivåer av mobilitet som deltar i samfunnsaktiviteter som shopping og andre sosiale arrangementer. Rullator turgåere er tilgjengelig med tre eller fire hjul og har ofte et sete knyttet til dem. Dette gjør at personen til å stoppe og hvile når det er nødvendig.

Sammenlign forskjellige håndtak som er tilgjengelige for den type rullator du har valgt. Håndtak som er polstret er mer komfortable enn hard plast håndtak og er bedre tolerert av folk som vil bruke rullator ofte. Harde plastgrepene kan være glatt når brukerens hender er våte eller svett.

Shop for walker tilbehør basert på personens funksjonelle behov. Et brett kan festes til forsiden av rullator for å hjelpe til med å bære mat og drikke fra rom til rom. Kurver kan settes på i tillegg til å transportere andre elementer, og eliminere behovet for en skulderveske.