Digidexo.com

Fat Flush Detox Diet

The Fat Flush Diet Plan er en omfattende plan som bruker linfrø og tranebærjuice som en del av et større pågående avgiftning program. De spesielle kostanbefalinger at planen tilbyr, kombinert med å drikke rikelig med væske og moderat trening, gjør denne planen effektiv og nyttig. The Fat Flush Detox Diet er ansett å være mer av en livsstilsendring, og tilbyr en vedlikeholdsplan når dieter har nådd sin vekt-tap mål.

Fasene

Det er tre faser i planen. Fase I er mellom en til to uker, avhengig av den enkelte. Det er ansett å være en restriktiv fase der du kutte ut det meste av mat og drikke valg. Mange av disse valg vil bli inkorporert inn i dietten senere. Enkeltpersoner i Fase jeg kan spise mellom 1100 og 1200 kalorier om dagen og får ikke lov til å spise oljer, sukker, margarin eller fett, med unntak av linfrø og linfrøolje, som er grunnlaget for planen.

Fase II er en kontinuerlig fase gjennom hele plan. Kalori kvote er løftet fra 1100 til 1200 kalorier til 1500 kalorier, men de andre restriksjoner gjelder fortsatt. Når du har nådd ønsket vekttap mål, går du inn i vedlikeholdsfasen, som er fase II og den siste fasen av planen.

I vedlikeholdsfasen, kan du spise 1500 kalorier eller mer. Noen stivelsesholdige karbohydrater kan tilsettes gradvis tilbake i kostholdet, sammen med glutenfrie korn og noen meieriprodukter.

Trening

Trening er svært viktig i Fat Flush Plan. Det trenger ikke å være en overdreven; anbefalingen er at den enkelte får mellom 20 og 40 minutter fysisk aktivitet om dagen. Denne aktiviteten kan være lav effekt, som å gå eller løfte vekter. Styrketrening anbefales minst to ganger per uke. Søvn er neste viktig faktor, med den anbefalte daglige mengden er minst åtte timer hver natt.

Fluids

Drikking væsker er en stor del av planen, og du vil bytte mellom noe som kalles en "lang levetid cocktail" og varmt vann med sitronsaft. Den "lange liv cocktail" består av tranebærjuice, vann med psyllium skall eller linfrø blandet sammen.