Digidexo.com

Deler av en Veggedyr

Veggdyr er parasittiske insekter. Ifølge earthlife.net, alle insekter har en hard exoskeleton, seks ben og en kropp delt i tre hoveddeler: et hode, thorax og buk. I tillegg er veggdyr skilles fra andre insekter med sin lange snabel.

Funksjoner

I tillegg til en snabel, ifølge en manuell satt ut av det amerikanske forsvaret, veggdyr har et nebb som kommer i tre seksjoner, antenner som kommer i fire seksjoner og vestigial vinger. Deres flate kropper er dekket i korte, gull hår.

Identifikasjon

Ifølge forskeren Brian J. Stokes, anatomisk, veggdyr er lettest å identifisere ved sine spisse snabel og ved skulpturelle band på deres thorax og buk.

Funksjon

Den flatet anatomi av veggedyr tillate dem å overleve i små rom i nærheten potensielle verter. Deres snabel brukes til å suge blod fra disse vertene, som Veggedyr bruker for mat.

Betydning

Fordi deres anatomi tillater dem å passe inn i slike små mellomrom, veggdyr er vanskelig å finne og eliminere, noe som gjør dem seig skadedyr.

Expert Insight

Ifølge det amerikanske forsvaret, kan veggdyr også bli identifisert av en særegen muggen, søtlig lukt avgis av kjertler i deres thorax. Også har mannlige veggedyr pekte abdomens, men kvinner har rundt seg.