Digidexo.com

Hvordan Wear ankel vekter for å bygge Bone Mass

Mange menn og kvinner mister benmasse på grunn av alder, sykdom, funksjonshemming eller medisinske tilstander, kalt osteoporose. Den gode nyheten er at det aldri er for sent å bygge benmasse. Man kan gjøre det ved å ta kalsiumtilskudd (kvinner legge østrogen) og trener, inkludert ankelvekter. Det er aldri for sent å begynne å trene for å bygge benmasse. Iført ankel vekter er en måte å hjelpe deg selv til å styrke bein og muskler i bein, hofter og lår.

Bruksanvisning

Hvordan Wear ankel vekter for å bygge Bone Mass

•  Start med å se din lege eller helsepersonell og ber om en bentetthetsmåling. Dette er non-invasiv, bare tar noen få minutter. Legen din vil gi deg råd om din helse og evne til å utøve. Du vil trenge noen ankelvekter, og starter med en lav vekt, for eksempel ett pund ankel vekter og jobbe deg opp derfra.

For å styrke knærne, stropp ankel vekter, enten med elastiske bånd eller borrelås og enten sitte i en stol eller stå bak det og løft bena sidelengs. Har to sett med 10 til 15 representanter hver. For å styrke hoftene, legg deg ned, slitasje ankel vekter og løft bena, gjør to sett med 10 til 15 representanter hver.

Når representanter blitt enklere, langsomt øke ankel vekter og gjøre et ekstra sett (r) av reps.

Tips og advarsler

  • Denne artikkelen er ikke ment å erstatte din lege eller helsepersonell råd.