Digidexo.com

Hvordan dekke utgiftene til høreapparater

De fleste forsikringsselskaper dekker ikke kostnadene for høreapparater. Dette er fordi de fleste forsikringsselskaper ikke vise høreapparater som proteser. Dette gjelder også med Medicare. Med kostnader til høreapparater gjennomsnitt $ 1500 til $ 4000 for et enkelt høreapparat, mange opplever at de må finansiere sine høreapparater. Det er de vanlige rutene som å sikre et lån fra banken eller betale for høreapparater med et kredittkort, men det er også noen alternativer som kanskje ikke er så opplagt.

Bruksanvisning

Hvordan dekke utgiftene til høreapparater

•  Ta kontakt med din helse forsikringsselskapet og verifisere hvorvidt de vil dekke hele eller deler av et høreapparat. Selv om de fleste forsikringsselskaper ikke vil betale for høreapparater, det er ingen skade i å gjøre en telefonsamtale for å se om du tilfeldigvis være heldig nok til å ha en forsikring som vil betale for høreapparat.

Bruk en helse sparekonto (HSA) til å bruke før skatt dollar for å betale for høreapparat. De fleste store arbeidsgivere vil tilby en HSA til ansatte som velger en høy egenandel helseforsikring politikk, selv om det er en fordel som vokser i popularitet for arbeidsgivere i alle størrelser å tilby. Selv om en HSA tilbys bare via en arbeidsgiver, er det viktig å merke seg at en person er faktisk eieren av HSA. Derfor kan HSA følge et individ fra en arbeidsgiver til den neste. Hsas tillate ansatte å spare penger på et resultat før skatt grunnlag for medisinske utgifter. Selv om pengene for høreapparat må lagres i HSA før høreapparatet kan kjøpes, utnytte HSA å spare til høreapparatet vil tillate en person å kjøpe et høreapparat tidligere fordi pengene er lagret på en før-skatt basis.

Påfør for medisinsk kreditt med selskaper som Medi Credit eller Care Credit å betale for høreapparat. Disse selskapene tilbyr kredittlinjer som skal brukes til medisinske utgifter. Det er ikke uvanlig for dem å tilby en lav rente for en periode.