Digidexo.com

Hvordan avlaste Stress Med kinesisk medisin

Hvordan avlaste Stress Med kinesisk medisin


Den vestlige verden har vært forskrivning medisiner for stress, depresjon og ubehag i mange år. Kina har tatt en annen tilnærming siden begynnelsen av historien. De tradisjonelt vendt mot kinesisk urtemedisin. Det er nå ansett som en stor helse og tilstand behandlingssystem, som brukes til å kurere mange kroniske tilstander, inkludert depresjon og stress. Lær hvordan du kan lindre stress og ubehag med kinesisk medisin.

Bruksanvisning

•  Forskning og lære om Qigong øvelser. Disse kjente kinesiske øvelser kan betraktes nesten som yoga øvelser. Kombinere denne formen for trening med kinesisk medisin kan gi utmerket lindring fra stress.

•  Gå til ditt lokale bibliotek og ta ut noen bøker om kinesisk urtemedisin. Utforsk kjente former for kinesiske medisiner og behandlinger for stress, for eksempel Tai Chi, Qigong, massasje og akupunktur.

Gå å se en kinesisk lege og spørre hvordan du kan avlaste deg fra stress. Denne legen vil være i stand til å få tilgang til stressnivå, mentale og kroppssmerter. Legen din kan så fortelle deg hva kinesiske medisiner vil bidra til å avlaste stress og angst.

Se i telefonlisten for å se om det er noen kinesisk medisin butikker i ditt område. Du kan spørre i butikken eieren om anbefalinger for stress og ubehag. Han bør være i stand til å fortelle deg og gi deg noe som kan slappe av ditt sinn, kropp og ånd.

Forstå at kinesisk medisin og rettsmidler vil ikke fungere så raskt som over skranke medisiner du kan ta, men de kan gi langsiktig lindring av symptomene dine. Noen kinesiske medisiner vil måtte bli kokt, tygges, oppløst eller svelging. Vær forberedt på det uventede.

Tips og advarsler

  • Sørg for at dine nye kinesiske medisiner og remedier vil ikke forstyrre noen over-the-counter og reseptbelagte medisiner du nå tar.