Digidexo.com

Måter å bli kvitt kviser og akne

Kviser og akne kan ha stor negativ innvirkning på livet til en tenåring og noen voksne. Vanligvis oppstår rett før noen viktig hendelse, ta opp problemet raskt er nøkkelen til å kvitte deg med den skavank.

Bruksanvisning

•  Utvikle en daglig rensing rutine. Dette er den beste måten å forebygge kviser fra selv forekommende til å begynne med. Rensing rutine bør bestå av en dyp rensing agent, en toner, peeling produkt og fuktighetskrem. Sørg for å vaske ansiktet hver morgen og kveld, og noen ganger også tre ganger på en dag, hvis det er nødvendig. Bruk en svamp eller myk klut for å vaske ansiktet og arbeide cleanser inn i huden i små, sirkulære bevegelser. Pass på å vaske alt av såpe av ansiktet med kaldt vann før du bruker toner og deretter eksfolierende produkt til slough av døde hudceller. Deretter fukte å gi huden din noe av fuktigheten tapt under renselsesprosess.

Ta en nærmere titt på kostholdet ditt. De tingene du gjør, eller ikke gjør det, spiser påvirker hvordan huden din ser ut. Hvis din diett er høy i raffinert sukker og brus, og huden din vil reflektere at gjennom hyppigere utbrudd. Drikk masse vann og prøver å spise så sunt som mulig for å unngå kviser og alvorlig akne.

Invester i en solid over-the-counter produktet. Produkter med benzoyl peroksider og snerpende egenskaper som fungerer best og som regel klare seg noen småskala kviser relativt raskt. Ikke bruk disse produktene på en daglig basis, med mindre det ber deg om å gjøre det. Ellers bruke dem til det området av avslapnings som anvist på produktet for å rydde opp kviser.

Prøv en oral medisin. Disse pillene er tatt av munnen og arbeide for å drepe bakterien som er fanget i porene, forårsaker akne. De tar et par uker å begynne å jobbe og ikke bare bidra til å eliminere dagens kviser, men også bidra til å unngå fremtidige tilfeller av akne.

Planlegg en konsultasjon og behandling med en hudlege. Hvis ingenting annet fungerer, kan da mer alvorlige intervensjonsmetoder være nødvendig. Besøk en hudlege og har dem foreskrive et kurs i behandling for å bidra til å eliminere akne. Mange leger foreskrive Proactiv Solution, som er et populært akne behandling som har toppet i popularitet de siste årene. En av de få stoffene som arbeider med nesten umiddelbare resultater, Proactiv er spioneringen av mange hudleger som den mest effektive akne behandling produkt på markedet i dag.