Digidexo.com

Mentholatum for Congestion grunn av lungebetennelse

Mentholatum for Congestion grunn av lungebetennelse


Mentol i produkter som Mentholatum er ofte brukt som en behandling for lunger og nasal drenering forbundet med en luftveisinfeksjon, slik som lungebetennelse. Det er allment tilgjengelig i nesespray, vaporubs, inhalatorer, pastiller og hostemiksturer.

Fakta

Med lungebetennelse og mest respiratoriske tilstander, lunger og svelling av vev kan redusere mengden av luft som strømmer inn i og ut av lungene, noe som gjør pusting vanskeligere. De aktive ingrediensene i Mentholatum, kamfer (4,7 prosent), eukalyptusolje (1,2 prosent) og natur mentol (2,6 prosent) har en oppvarmende virkning på muskler, og når den plasseres over brystet, kan slippe ut mindre sårhet fra hoste, samt åpne nesegangene. Mentholatum er hurtigvirkende og lett å administrere, med få eller ingen bivirkninger.

Slik fungerer det

Når du er overbelastet, er du ikke i stand til å ta inn mye luft gjennom nesen. Cellene i neseslimhinnen inneholder spesielle temperatur reseptorer som reagerer på kald luft. Mentol i Mentholatum er et kjemikalie som kjøler luften du puster inn, og utløser temperatur reseptorer i neseslimhinnen å formidle positive "kald" signal til hjernen, noe som gjør at du føler at nesen er å åpne opp, noe som gjør puste lettere.

Hvordan søke

MENTHOLATUM kan brukes i en dampfordamper ved å plassere en liten mengde i vannet i fordamperen. Dette tillater dampen å ha en avkjølende effekt på nesegangene, og åpner den tettpakkede luftveier. Det kan også påføres direkte på huden ved å gni et tykt lag på bryst og halsen. Du kan dekke området med en tørr klut hvis ønskelig. La klær løst rundt halsen og brystet for å tillate damp å lett komme munn og nese.

Betraktninger

Mentholatum kan brukes opp til tre ganger om dagen, og anbefales kun for voksne og barn over toårsalderen. Rådfør deg med lege før du bruker dette produktet på et barn alderen to eller yngre.

Advarsler

Mens plassere en liten mengde Mentholatum inni neseborene vil ikke føre til langsiktige problemer med nesen eller nesegangene, er det ikke anbefalt. Mentholatum er petroleumsbasert, og hvis det kommer inn i lungene, kan forårsake lungebetennelse eller alvorlige komplikasjoner av lungebetennelse. Bli kjent med symptomer og behandling av lungebetennelse og / eller forverring lungebetennelse. Mentholatum er kun til utvortes bruk, og bør kun plasseres på huden.