Digidexo.com

Hvordan stoppe en venn fra å røyke pot

Pot, ellers kjent som marihuana, har vært en rekreasjonsbruk i mange år. Myter om potten sikkerhet har dessverre oppmuntret mange, både unge og gamle, til å undervurdere effekten stoffet har på kroppen. Det anses ikke en hard narkotika, fordi folk sjelden overdose på marijuana. Ikke desto mindre er virkningen av potten på lungene, hjernen og andre indre organer er skadelige. Pot effekter minne, øker hjertefrekvens og blodtrykk, skader lungene, og kan føre til følelsesmessig ustabilitet og andre psykiske problemer. I tillegg, har folk under påvirkning av potten bremset reaksjonstider som gjør dem mer utsatt for ulykker. Bare fordi THC i potten har medisinsk bruk betyr ikke at det er et trygt medikament noe mer enn morfin er trygt. Mange medisiner som passer for behandling av visse plager bør ikke brukes recreationally.It er ikke ofte lett å få en bruker til å slutte å røyke pot. Hvis du ønsker å få en venn til å slutte å røyke pot, youhave en fordel. Som en venn du har mye mer innflytelse enn en lærer eller en fremmed. Mens vennen din ikke kan betale noen akt en fremmed mening, kan han ta hensyn til din mening.

Hvordan stoppe en venn fra å røyke pot

Hvordan stoppe en venn fra å røyke pot

•  Fortell din venn at du er bekymret for virkningene av potten på hans hjerne og andre organer. Vær oppriktig om det. Du ønsker ikke din venn å kaste livet bort bare for ugress.

Vis ham medisinsk litteratur som beskriver potten negative påvirkning på kroppen. Være eksplisitt. Hvis du kan også få tak i et bilde av ødelagte lunger, gjøre det. Røyke pot forårsaker minst like mye skade som å røyke tobakk. Mange potten røykere ikke innser hvor ille stoffet er; andre rett og slett ikke bryr seg. Hvis sistnevnte er tilfelle, er din venn lider av lav selvtillit eller depresjon og kan trenge profesjonell hjelp.

Fortell ham hvor dum han ser ut når han er høy. Ingen ser alt annet enn dum når de er høye. Det er sannheten. Brukerne trenger ikke se kul - de ser ikke stilig, har de ikke ser ut som opprørere, de bare ser dumt. Hvis de to første trinnene ikke overtale vennen din til å slutte å røyke pot, så kanskje latterliggjøring vil. Hvis ord er ikke nok, filme ham og vise ham hvordan han ser ut når han blir steinet.

Minn venn av strenge straffer for besittelse av ulovlige rusmidler. Lover variere stat etter stat, men de fleste stater har strenge straffer for besittelse av narkotika. Og hvis din venn har en vane å holde mer enn et par leddene rundt, kunne han bli belastet med hensikt å selge - som har enda strengere straffer med lengre fengselsstraff. Spør ham om hans midlertidige øyeblikkene av lykke er verdt 10 år eller mer i en fengselscelle.

Organiser en intervensjon. Få andre venner sammen og planlegge dette godt. Du ønsker å vise din venn at mange mennesker bryr seg om ham, og at hans narkotikaproblemet er en alvorlig sak. Med andre ord, ikke skremme din venn eller prøve å være manipulerende. Intervensjoner bør gjøre en bruker føler brydde seg om, ikke angrepet.

Hint

  • Match din tilnærming til vennen din personlighet. Hvis han svarer best til en mer skånsom tilnærming, ikke være for konfronterende. Hvis det tar en sterkere tilnærming for å få hans oppmerksomhet, så ikke nøl med å bruke sterke ord for å få ham til å slutte å bruke