Digidexo.com

Hvordan å anslå Vannforbruk

Hvordan å anslå Vannforbruk


Forbruket av vann spiller en avgjørende rolle i å opprettholde god helse. Vann reduserer risikoen for dehydrering, som kan ha mange uønskede virkninger. Det fremmer riktig funksjon av kroppen, gir deg mer energi, kan bidra til å opprettholde klar hud og er kritisk til kroppens evne til å rense og vedlikeholde en sunn vekt.

Hvordan å anslå Vannforbruk

Konsumere åtte porsjoner med 8 oz. vann hver dag. Legg merke til at denne mengde kan variere avhengig av forskjellige faktorer, slik som vekt og kjønn.

2 anslår mengden vann kroppen krever i forhold til kjønn. Legg merke til at kvinner generelt trenger å forbruke mindre vann enn sine mannlige kolleger, ifølge Institute of Medicine. For eksempel, menn trenger ca 4 liter vann hver dag, mens damene krever bare ca 3 liter på en daglig basis. Dette vil variere i henhold til nivået på trening.

Vei kroppen din. En rekke medisinske fagfolk mener at voksne trenger å konsumere omtrent halvparten av sin kroppsvekt hver dag i form av vann, i gram. For eksempel, hvis kroppen din veier 160 pounds, drikke ca 80 oz. av vann på en daglig basis.