Digidexo.com

Den beste måten å stoppe Alkohol Addiction

Alkoholisme er en sykdom som truer kvaliteten og lengden på livet av ikke bare alkoholiker, men også hans eller hennes familie og venner. For å stoppe alkoholavhengighet, må alkoholikeren fremme et genuint ønske om å endre. Flere programmer kan hjelpe den rusavhengige på bedringens vei; 12-trinns program har hjulpet millioner av alkoholikere gjenopprette og holde seg edru.

12-Step Recovery

Skriv inn et 12-trinns utvinning gruppe slik som Anonyme Alkoholikere --- den mest kjente 12-trinn utvinning gruppe. Mange andre grupper følger et lignende format av ukentlige eller daglige møter for alkoholikeren som ønsker å bli edru. Få en sponsor i gruppen til å lede deg gjennom utvinning prosessen. Les litteraturen sakte, og bruke prinsippene for utvinning under veiledning av fadder. Kontroller at du har sponsor telefonnummer samt antall andre mennesker som har oppnådd nøkternhet for en lengre periode. Ring dem når du føler deg fristet til å drikke.

Praksis Spiritualitet

I tillegg til møtene i din 12-trinns gruppe, bli med i en gruppe som praktiserer en religion eller åndelighet i henhold til din trossystem (12-trinns utvinning programmer refererer til dette som en "høyere makt").
Tilbring tid utdype din kunnskap og innsikt i ditt åndelige liv for å få styrke til å bryte din avhengighet og begynner å forstå deg selv bedre som du følelsesmessig helbrede sårene dine. Øve bønn, lesing åndelig basert bøker og skrifter, og tilbringe tid med folk som ikke bruker narkotika eller alkohol for å gjøre livet mer håndterlig kan bare hjelpe deg med å få den personlige styrken du trenger for å holde seg edru.

Substitute

Substitute negative tilvenningen med positive meldinger. Utvikle en vanlig excersize plan. Begynne å utvikle hobbyer og interesser i aktiviteter som ikke involverer å drikke eller å være i områder der andre bruker narkotika eller alkohol. Bli med et treningsstudio. Gjøre samfunnstjeneste for å hjelpe de hjemløse. Tilby å hjelpe andre å gjøre noe du vet hvordan du gjør --- matlaging, spille et instrument, lese til små barn eller snakke et språk, for eksempel. Involvere deg i produktiv virksomhet vil hjelpe deg å overvinne din avhengighet.