Digidexo.com

Hvordan hjelpe barn med store Poops

Hvordan hjelpe barn med store Poops


Et barn har problemer med å bruke badet komfortabelt trenger litt voksen hjelp. Å ta vare på et barn krever å holde et øye med henne avføringsmønster. Endre ditt barns kosthold og livsstil hvis store avføring er et hyppig problem, spesielt hvis barnet opplever smerte. Store avføring kan komme fra en inaktiv livsstil, ikke nok fiber eller noen medisinske tilstander. Tilbakevendende problemer med barnets avføring skal alltid tas opp av en lege, bare i tilfelle det er noe mer alvorlig.

Hvordan hjelpe barn med store Poops

•  Forklar barnet ditt at det er ingenting unormalt om bæsj eller om å ha problemer på badet. Sørg for at hun forstår det grunnleggende fordøyelsen og hvordan kroppen håndterer avfall. Kommunisere viktigheten av visse matvarer i å skape komfortable avføring hvis barnet er gammelt nok.

Hold en food logg over hva barnet spiser. Hvis det har vært en nylig endring i kostholdet, fjerner den nye maten. Det kan være årsaken til forstoppelse som fører til store avføring.

Øke frisk frukt og grønnsaker i ditt barns måltider. Oppmuntre henne til å drikke to eller tre ekstra glass vann hver dag. Dehydrering kan gjøre det vanskelig for barnet å gå på do. Matvarer med mer fiber, som hele korn, hvete kjeks og bønner kan gjøre barnets avføring mer komfortabel og produktiv.

Ta barnet ditt på do selv når hun ikke har å gå. Holding i en krakk tillater den å absorbere vann, noe som gjør den større og vanskeligere å passere. Et barn med smertefulle avføring kan unngå å gå på do, noe som gjør problemet verre over tid. Sitte med henne på badet og oppmuntre henne til å i det minste prøve å bruke badet. Planlegg ganger hver dag hvor hun må sitte på toalettet.

Påfør vaselin rundt endetarmen til barnet ditt for å hjelpe avføringen i utglidning. Forklar at det er ment å hjelpe henne få avføringen ut lettere.

Se en lege. Du må kanskje bruke et klyster eller annen behandling, men det bør ikke gjøres uten tilsyn av lege.