Digidexo.com

Store Pore BehandlingerPorene i ansiktet er ansvarlig for utskillelsen av hudfett og huset hårsekker. For mange mennesker, kan porene bli store og stygge, og behandling av store porer kan være vanskelig. Heldigvis er det noen trinn som du kan ta som vil krympe porene til en mindre størrelse.

Lemon Juice Skin Toner

Sitronsaft er svært sure, bidrar til å fjerne døde hudceller og fremme innstramming av huden. Fyll en sprayflaske med sitronsaft, og spritz det på områder med store porer to ganger om dagen.

Baking Soda Scrub

Natron eksfolierer forsiktig på huden, slik at porene til å slippe ut innestengt oljer. Bland to spiseskjeer natron med litt vann, og massere det inn i huden en gang om dagen.

Egg Hvit Facial Mask

Eggehviter har vært brukt i årtusener for å tone og stramme porene i ansiktet. Pisk ett egg til skummende, og bruke det på huden med store porer. La egget tørke helt, og skyll.

Urin Komprimerer

Urin er helt sterilt og inneholder vitaminer og hormoner som regulerer oljeproduksjonen i huden. Sug bomull pads med fersk urin, og gjelder for huden en gang om dagen.

Ice Cubes

Bruk av isbiter til huden med store porer vil umiddelbart krympe størrelsen av porene. Gni en isbit over huden i to minutter etter vask.