Digidexo.com

Hvordan fikse plast øyeglasset rammer

Briller ved hjelp av plast i stedet for metall kan bli funnet i kostbare reseptbelagte rammer så lett som rimelige modeller. Kort av dem er helt knust, det er bare noen få typer skader som oppstår med en plastbrilleramme, og noen av disse kan fikses hjemme av eieren. Dette vil spare penger på å sende plast briller for en reparasjon, så vel som å la personen komme tilbake til seg dem fort.

Hvordan fikse plast øyeglasset rammer

Sett en myk klut ned på en arbeidsflate. Sette bitene av plast briller ramme ned på ren klut.

Undersøke hengslene av plast briller ramme for manglende skruer. Erstatt manglende skruer ved hjelp av gullsmed skrutrekker.

•  Undersøk plast briller ramme for å se om hengslene er skadet eller bøyd ut av sin opprinnelige posisjon. Reparere eventuelle ødelagte hengslene ved å vri den tilbake til sin opprinnelige posisjon ved hjelp av spisstang.

Sett en ødelagt hengsel til rammen av plast briller ved først å rense hengselet ved hjelp av en alkohol-fuktet bomullspinne. La hengselet tørr.

Rengjør rammen av plast briller ved hjelp av en alkohol-fuktet bomullspinne. La rammen tørke.

Påfør festelim på hengselet og til rammen av plast briller. Hold de to sammen til bonding limet settene.

Hint

  • Et forstørrelsesglass vil gjøre undersøke en plast briller ramme mindre av en belastning på øynene.
  • Noen bonding lim vil spise i plast og ødelegge det. Vær forsiktig så du ikke får noen av bonding lim på linsene dine briller.