Digidexo.com

Gode ​​matvaner for muskelvekst

Mens mange tror den eneste måten å oppnå muskelvekst er gjennom streng vekt trening og mosjon, gode matvaner er også avgjørende for muskelvekst. Gode ​​matvaner for muskelvekst inkluderer spise ofte og i moderate mengder. Forbruker fullkorn karbohydrater og magre proteiner er også viktig for muskelvekst. Omvendt skal forbruk av sukker, fett og bearbeidet mat være begrenset når man prøver å øke muskelmasse.

Spis ofte

Spise fem på seks måltider i løpet av dagen gir kroppen en jevn energikilde. Disse måltidene bør være liten og balansert for å effektivt vokse muskel.

Konsumere gode karbohydrater

Kroppen trenger karbohydrater til drivstoff de kjemiske reaksjonene som bygge og reparere muskler. Valg som grovbrød, brun ris og ferske råvarer hjelp muskelvekst.

Konsumere Protein

Protein er avgjørende i de kjemiske reaksjoner i kroppen som bygger muskelmasse. Magre proteiner som grillet kylling, tunfisk eller proteintilskudd kan hjelpe muskelvekst.

Skjær Fat

Mens små mengder av fett kan omdannes til energi, bør fettinntak reduseres for å fremme muskelvekst. Bearbeidet mat bør også unngås.

Moderasjon

Man må spise med måte å effektivt spise for å fremme muskelvekst. Kalori, fett, protein og karbohydrat inntaket bør spores slik at kroppen ikke får for mye mat, selv om maten hjelper muskelvekst.