Digidexo.com

Effektive måter å redusere Teenage Drug & Alcohol Abuse

Den mest effektive måten å redusere tenårene narkotika-og alkoholmisbruk starter i hjemmet. Foreldre trenger å utdanne seg om legemidler som er utbredt i samfunnet. De trenger å snakke med barna sine med kunnskapsrike fakta om virkningene av narkotika og bruke eksempler på tenårings tragedier fra bruk av narkotika. Foreldre bør sørge for at reseptbelagte legemidler og alkohol er ikke tilgjengelig for tenåringer i hjemmet.

Shut Down The Store At Home

Alkohol og narkotika kan være lett tilgjengelig for tenåringer i hjemmet, spesielt hvis foreldrene har en ulåst medisin eller barskapet. Mange av legemidlene gitt for angst og smertelindring etter resept er stoffer tenåringer søker.

Opiater som oksykodon og kodein - og beroligende medikamenter som valium - finnes i mange hjem, legemidler som er foreskrevet etter en skade eller operasjon. Disse stoffene bør ikke stå i et område tilgjengelig for tenåringer. Noen tenåringer tror at hvis et medikament gis til foreldre, så det er trygt for dem, også.

Brennevin kan også nås av tenåringer i huset. Tenåringer har alle slags triks for å unngå å bli oppdaget, slik som å helle halvparten av en flaske brennevin i en beholder for deres bruk, og deretter fylle flasken tilbake opp med vann for å skjule at noen har blitt tatt.

Bare låse opp en brennevin eller medisinskapet og holde nøkkelen bort fra tenåringer vil bidra til å forhindre slike tyveri.

Realistisk Talk

Foreldre kan begynne å snakke med sine barn i en tidlig alder om farene ved narkotika og alkohol. Det er mange strategier, men la dem få vite fakta som fungerer best.

Forklar at mange mennesker har håndtert narkotika og du kan aldri være sikker på hva er egentlig i det. Bruke eksempler i tidlig alder at barnet vil forstå. Død og frykt ikke registrere deg for å et lite barn som det ville til en eldre en. Enkle eksempler fungerer best for yngre barn. Den DARE gruppe drevet av lokale politiet avdelinger har hefter opp disse spørsmålene.

Planting en realistisk frykt for rusmidler kan bidra til å holde tenåringer bort fra stoffer som dreper sine jevnaldrende. Den "Narkotika er dårlig for deg" tale er ikke nok, du må gi reelle eksempler. Snakk om tenåringer i byen din - eller tenåringer stjerner - som har dødd eller blitt alvorlig skadet på grunn av narkotika-og alkoholmisbruk.

Utdannede foreldre

Ved å utdanne deg selv på de stoffene som er utbredt i ditt område, vil du ikke bare være i stand til å se en tidlig varsling tegn på barnet ditt, men du kan snakke med dem med realistisk kunnskap om emnet.

Som forelder, engasjere seg i samfunnet og snakke med representanter for politiet om hva som skjer med narkotika og alkohol i ditt område. De vil utdanne deg på hvilken type narkotika rundt, hvor barna får dem og de områdene de velger å konsumere alkohol og narkotika. Du kan selv sette opp et møte for andre bekymrede foreldre og be politiet å snakke med de voksne. En utdannet forelder har den beste muligheten til å hjelpe tenårene holde seg borte fra alkohol og narkotika.