Digidexo.com

Viktigste årsakene til at Juveniles bruke narkotika

Viktigste årsakene til at Juveniles bruke narkotika


En studie 2005 utført av overvåkings the Future viser at en skremmende 17 prosent av 10. klassingene i USA har prøvd narkotika, og nesten 20 prosent av high school seniorer bruke marihuana. Hvis du er en forelder, kan det være skremmende å tenke på at barnet ditt kan være involvert i narkotika. Det er viktig å forstå de viktigste grunnene til at tenåringer slå til narkotika, slik at du kan utdanne og informere barnet ditt.

Peer Pressure

Selv om teknologien kan ha endret seg mye siden din egen ungdom, forblir gruppepress. Hvis tenåringen blir hengende ut med feil gjeng, kan hun prøve narkotika for å passe inn. Tenåringer er fremdeles prøver å lære hvem de er og hva de står for. Å passe inn med en gruppe venner er veldig viktig for en tenåring. Tenåringen kan prøve narkotika fordi hun frykter å bli kastet ut av hennes gruppe av venner hvis hun sier nei. Dessverre, kan gjør narkotika virke mindre skremmende til datteren din enn å måtte sitte alene i kantina eller å ha noen å snakke med på skolen dans.

Stress Mess

Moderne tenåringer er under mer stress enn noensinne. Mellom skilsmisseraten av foreldrene, til hard konkurranse komme inn i en god høyskole og økonomiske problemer hjemme tenåringer kan fødte en masse byrde. Tenåringen kanskje tro at gate stoffer som marihuana kan hjelpe ham til å slappe av og ta kanten av. Tenåringen kan også se deg eller din ektefelle tar rettslige, reseptbelagte legemidler på anledningen til å takle stress, og han kan ikke forstå at din resept narkotikabruk overvåkes av en lege og tror at det er greit for ham å snike piller.

Bored, Young og nysgjerrig

Det er viktig å sørge for at tenåringen din har tilgang til sunne og trygge aktiviteter etter skoletid. Bored tenåringer sitter rundt i en gruppe kan føre til problemer. Når tenåringer har noe bedre å gjøre deres nysgjerrighet kan få det beste av dem hvis en person i gruppen pisker ut et ledd eller en flaske med piller. Tenåringen kanskje ikke innser faren for en gang eller sporadisk bruk av narkotika. Hvis tenåringen er ukjent med et stoff, tar det bare én gang for å tilfeldigvis overdose. I tillegg er tenåringen trolig uvitende om hvor enkelt det er å bli avhengig av narkotika.

Er det en Addict i familien?

Hvis tenåringen ser en eldre søsken, farsfigur eller en annen person som han ser opp til gjør narkotika, kan han tror at det er greit for ham å gjøre det også. Hvis den rusavhengige i livet ditt har en morsom personlighet, kan din sønn bare se den siden av personen og kan ikke være klar over de alvorlige økonomiske problemer og helseproblemer som denne voksen går gjennom bak lukkede dører på grunn av narkotikabruk.