Digidexo.com

Rusmisbruk Recovery Games

Rusmisbruk Recovery Games


Bruke spill i blandingen av din rusmisbruk utvinning programmet kan bidra til å få pasientene engasjert. Spill kan få utvinning pasienter til å åpne opp når de har vært på annen måte skremt eller stenge ned under gruppetimer. Rådgivere kan bruke spill til å bli kjent med sine pasienter. Spill kan også brukes som alternative metoder for avgivelse av nyttig informasjon.

Make Believe

Både voksne og tenåringer med rusproblemer trenger for å etablere eller reetablere mål for sine liv. Det kan være enda vanskeligere for voksne å etablere drømmer. Tapet av håp kan være en av grunnene til at de begynte å bruke narkotika i første omgang. For én økt, ber alle i gruppen til å late som å være vellykket i en karriere felt som de alltid har drømt om. På et stykke papir, la dem lage tegnet ved å fortelle hvordan folk i dette feltet snakke, kjole og hvordan de lever og samhandle med andre. Spør frivillige til å gjøre en liten rolle å spille og fortelle gruppen hva det tok for dem å finne suksess. Dette vil hjelpe dem å ta de første skritt inn i å realisere de har kontroll over sine liv.

Brettspill

Forskere ved Institutt for åtferdsforsking ved Texas Christian University utviklet et brettspill som heter Downward Spiral som utforsker konsekvensene av avhengighet. Det tar en unik vri på Monopol. Men hver terningkast påvirker spillerens helse, vennskap, familie, selvfølelse og økonomi. Akkurat som i virkeligheten, er spillerne prøver å holde seg i live uten å miste alt.

Idea Ball

En av de tøffeste ting for en utvinne stoffmisbruker å gjøre er å møte gruppepress, stress - og lære å håndtere usikkerheten i livet uten narkotika eller alkohol. Spill en brainstorming spill for å hjelpe gruppemedlemmene å identifisere måter å takle gruppepress, uttak og stress. Passere en ball rundt i rommet. Hvis ballen er kastet til deg, sier den første tanken som kommer til hjernen. Lag en liste på en tavle eller store ark med bygging papir. Både voksne og tenåringer vil til slutt komme i kontakt med de gamle vennene som kan prøve å friste dem til å bruke narkotika igjen - eller påkjenninger i livet kan gjøre dem ønsker å flykte gjennom narkotika. Dette spillet er en morsom måte å avdekke ulike måter å møte disse demonene.

Word Association

Assosiasjons spill kan bidra til å avdekke de underbevisste triggere som enten holder tilbake en pasients utvinning eller de emosjonelle triggere som forlater ham craving for en flukt gjennom narkotika. Identifisere disse triggere er første skritt til å hjelpe pasienten ta kontroll over sin effekt på ham. Rådgiveren kan gjøre dette i en gruppe eller en-mot-en. Lag en liste over ord som "familie, gjenvinning, ansvar, stress, depresjon, frykt." Presentere dem til pasienten enten verbalt eller ved å bruke flashcards. Pasienten sier det første som kommer til hjernen. Spill pasientens reaksjoner. Etter quiz, diskutere pasientens reaksjoner og prøve å hjelpe dem å avdekke personlig smerte og angrer og ønsker som kan være roten årsaken til deres avhengighet. Du kan også bruke flashcards med bilder på dem til å spille dette spillet.